| Claudiu195 a întrebat:

La voi dupa cat timp a da rezultate programu ala de crestere de pe inaltimeperfecta.com? Nu imi dati raspusuri gen "fa sport sa te inalti" sau "programu ala e o prostie". Ma intereseaza doar raspunsul celor care l-au incercat.

4 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Faptul ca precizezi sa nu iti spuna nimeni ca programul ala este o prostie dovedeste faptul ca esti naiv si nu vrei sa accepti realitatea. Nu stiu daca este sau nu o prostie, dar din ce vad pe acel site imi pare a fi o mare teapa iar eu in locul tau nici nu m-as gandi sa dau banii pe asa ceva. Este imposibil sa cresti 10cm in 7 saptamani, din punct de vedere biologic. Asa ca decat sa le bagi bani in buzunar unor escroci, mai bine iti pastrezi banii si faci ceva folositor cu ei.

| Claudiu195 explică (pentru Nickname1890):

Eu imi incerc norocul si fac ce scrie in programu ala ca poate iese cv si oricum pentru 57 de lei merita incercarea ca pana la urma i-am investit in mine daca e teapa asta e. Speram sa imi raspunda cineva care a incercat si care a reusit sa creasca ca sa fiu mai motivat ca si eu sunt cam sceptic in privinta cartii.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Corect! Sa nu te lasi influentat de toti care te invata sa nu-ti cheltui banii degeaba. O sa gasesti tu cativa care s-au pacalit si o sa te ajute sa ti-o iei si tu. Spor la sport.

| Danysan a răspuns:

Oki -Dar tine minte nu tine la toti.