| AlinNnw0w a întrebat:

Luna viitoare ma duc pentru prima zi de sala, nu stiu ce sa fac efectiv, nu imi iau antrenor ca e prea scump, nu stiu ce exerciții sa fac, ma gandeam sa-mi iau aplicația gym workout, ce părere aveti si credeți ca imi va arata cel de îmi va face abonamentul sau altcineva la sala unde e vestiarul si ce ma va întreba?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun sa mai asteoti cativa ani, pana implinesti 20, ca cresterea ta sa se fii incehiat, ca sala iti complica cresterea.

| AlinNnw0w explică (pentru Violleta2022):

Hai ca dalaughing) vtm nu mai crești in înălțime daca faci cu greutăți mari probabil nu ca daca faci de la vârsta sub 20 nu mai cresti.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlinNnw0w):

Si cu greutati mari tot cresti in inaltime.

Răspuns utilizator avertizat
| SuperCoolDude a răspuns:

Scrisesem mult aici, dar am inchis Chrome-ul lol.

Eu am avut un tovaras si mergeam cu el la sala. El a inceput la 16-17 ani si mergeam cu el ca sa il ajut.
Ii mai dadeam o greutate, ii mai tineam bara si il sustineam cu ce face.

El si-a facut un program de 2 grupe musculare pe zi.

S-a bagat in seama cu un domn mai in varsta de acolo si a primit multe sfaturi utile. Domnul ala se uita mult la reviste cu fitness, citea despre Arnold Schwarzenegger si despre ce era nou in domeniul fitnesului.
De la el si-a facut o idee despre cum sa isi faca programul.

Asta poti sa faci si tu. Sa iti faci cunostinte la sala. Sa te bagi in seama. Unii sunt rau voiti (si cu glume), dar sunt sigur ca sunt si alții de treaba.
Tovarasul meu a gasit oameni care il mai ajutau cand baga greutati mari si avea cativa cu care socializa.

El si-a facut programul astfel in cat stia va avea febra, iar in ziua urmatoare lucra grupe care NU depindeau de muschii aflati in febra.

Gen facea piept biceps si maine baga spate triceps.

Mai mult nu stiu sa iti zic, dar cam asta e. Trebuie sa iti faci programul astfel incat sa nu fii lesinat de o grupa pe care ai lucrat-o anterior.

Iar el era serios. Asta iti sugerez si tie. Sa faci trapez, umeri, picioare, antebrat, abdomen si restul.
Unele grupe le poti folosi in program ca o pauza (sa isi revina alte grupe din febra).
Daca vrei sa faci toate grupele ar fi cazul sa mergi si sambata la sala.
Lui i-a placut si s-a tinut. Era gras si arara ca un porc, dar acum este atractia fetelor happy.

Multa bafta si tie, sa ajungi musculos si iubithee hee