| harciog a întrebat:

M-a rugat baiatul sa-l duc la meci cind joaca Otelul cu Steaua la Piatra Neamt si nu prea cred ca ar fi corect pentru un pusti de 13 ani sa calatoreasca cu trenul sau autocarul atita drum doar pentru un meci chiar daca il insotesc.Nu sint un infocat al fotbalului dar problema este ca i-am promis.Credeti ca e bine?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ai promis, nu da inapoi, baiatul o s-o priveasca drept o minciuna si/sau inselatorie si iti pierzi din respect. Si alta data atentie la ce promiti. Numai bine!

| maryellen91 a răspuns:

Daca ai promis nu il dezamagi! dar grabeste-te ca sa iei bilete ca se vor vinde repede!

| haifisch a răspuns:

Daca ai promis, tine-te de promisiune.

| harciog explică:

Ma gindesc mai mult la badaraniile pe care trebuie sa le asculte dar cred ca, chiar daca invata bine, nu este strain de unele dintre ele.

| harciog explică:

Biletele sint nu sint o problema.Lucreaza sindicatul pentru ele.

| Onutsu a răspuns:

Daca ai posibilitatea da, dar e mult drum, cu trenul este un chin.

| andreeadeiiia a răspuns:

A mersul cu trenuu e foarte frumos.big grin si eu merg destuld de des cu trenu am fost si la bucurestii si a fost super bine oh go on.asa ca dul big grin asta e parerea meea

| lylyzuzu a răspuns:

Stii ca mereu se intampla sa nu ne tinem de promisiuni,dar trebuie sa facem si mici exceptii,acum fiul tau este la o varsta la care totul i-se pare extraordinar de frumos vede viata in roz,sfatul meu este : daca ai posibilitatea nu rata sa nu mergi cu el,gandeste-te ca o sa ai placa la nebunie e frumoasa atmosfera pe stadion si eu cand am mers pentru prima oara a fost foarte frumos, daca esti mereu langa el nu are ce sa i-se intample pe stadion iti zic inca o data daca ai bani du-l sa vada meciul ai sa vezi ce fericit o sa fie, o viata avem si trebuie traita.