Tu ti-ai calculat cate proteine consumi zilnic?
Ai nevoie de 2 grame/kg-corp, rolul suplimentelor e sa acoperi DIFERENTA din alimentatie, daca nu poti sa-ti asiguri necesarul.
Daca tu nu ai calculat cate proteine consumi zilnic, DE UNDE STII cate portii de suplimente sa iei?
Dar calculeaza si proteinele din alte surse, gen din oua, branza, etc.
Si orezul are proteine (cam 8%), painea integrala spre exemplu are si ea proteine, mazarea/fasolea/lintea din nou sunt surse de proteine (si de carbo), etc.
Nu ai proteina doar din piept de pui
Legat de ce-am zis mai sus, vezi azi:
https://www.getfit.ro/......teine.html
Multi garnituri, pe care le consumi odata cu pieptul ala de pui, au si ele proteine.
Daca bagi nuci/migdale/caju intre mese, cum ar trebui, au si ele proteine.
Si tot asa!
Eu in mare mananc piept de pui, snitel cu pilaf, piure si ciorba la pranz. Dimineata un samwitch cu piept de pui si seara spaghete bolo cu cascaval pane si piept de pui si tot nu pun nimic. Am un metabolism crescut habar n am. Deaia am nevoie de suplimente, pana acum ma ingrasasem vreo 10 kg de la sucuri si dulciuri in ultimu an, cum am tinut dieta in 10 luni am scapat de 7 kg fara sa scap si de painea alba care si aia ingrasa
Mananci cam putini carbohidrati. Dar dimineata doar un sandwish? De ce nu bagi si 2-3 oua si macar 2 sandwish-uri?
Eu ieri am mancat asa:
dimineata: muschi afumat, 3 oua, 4 felii sunca de curcan, 4 felii paine integrala, fasole rosie (la conserva, din mega)
ora 11: 2 mere
ora 12: piept de pui cu orez brun si salata de rosii
ora 15: supa crema de ciuperci, antricot de vita cu legume
ora 17: un pumn de migdale
ora 20: somon pe gratar cu ciuperci (2 bucati de somon)
ora 22: 2 iaurturi simple
Si a fost o zi fara antrenament.
Nu raspund pentru funda si nu prea folosesc Facebook. Skype e ok?
Ideea e asa:
- micul dejun l-am mancat acasa
- merele si pipetul de pui cu orezul si salata l-am luat la pachet la serviciu si l-am incalzit intr-o pauza, la ora 12
- la ora 15 am mancat cu colegii la restaurant, cum mancam zilnic
- la ora 17 migdalele le aveam in pachet
- ora 20 am mancat acasa. am scos somonul din frigider cu ciupercile si l-am trantit pe gratar, simplu!
E un pre-workout, te ajuta sa tragi mai tare si sa rezisti mai mult. PE langa asta iti umfla venele => mai mult sange intra in muschi (pompare, forta, recuperare mai rapida).
Dezavantaj (ca orice alt preworkout): nu ai voie sa bei cafea/cola/cofeina in general si nu poti lua daca ai tensiune.
Eu foloseam doar inainte de nationalele de skandenberg, atat.
Iti dau tot link-ul de mai sus:
https://www.getfit.ro/......teine.html
Ai procentul in proteine al fiecarui aliment, alege-ti de acolo. Eu consum peste oceanic seara pentru omega3, dar uneori consum curcan, vita, vitel, miel, etc. Imi place sa variez.
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: