Sall. Este bine sa iei dupa o anumita varsta si dupa minim 1 an de sala. Dar se poate si asa. Sa nu consumi mult ca-ti strici stomacul. Poti sa iei Mega Mass. Este mai usor si foarte ieftin. Lucreaza cu greutati mari si serii putine pentru masa. Pa!
Daca te intereseaza doar proteina (si proteina de calitate), iti recomand Herbalife.
Zeci de campioni consuma produsele Herbalife (printre care FC Barcelona, inclusiv Leo Messi, LA Galaxy, inclusiv David Beckham si multi altii (nu doar din fotbal). Contractul intre Herbalife si sportivi este de consum de produse, nu de reclama. Eu iau suplimentele Herbalife de la www.nutrienti.eu
Daca vrei sa vezi toti sportivii care consuma, intra pe http://sports.herbalife.com/
Parerea mea este sa nu iei nimic praf, uita de toate reclama ca 100% natural... vrajeala incearca pe calea naturala www.getfit.ro
E ca si cum ai asculta de reclamele care spun ca biscuiti cu ciocolata sunt buni si nu sunt daunatori in nici un fel.Sa fim seriosi Tot ce e natural e de respectat.Incearca daca vrei sa iti para rau mai tarziu. Poti ajunge sa arati ca o femeie cu muschi de la ele, sti cat de urat poate fi?
Daca nu mergi la sala zi de zi, si iei anabolizante o sa-ti atarne masa musculara ca sloiurile de gheata intr-o zi insorita de iarna
Daca vrei rezultate bune incearca Optimum Nutrition sau ceva de genu, sunt scumpe dar isi merita bani pe deplin si efectul se va observa imediat! Nu vreau funda