| lilboutique a întrebat:

M-am hotarat sa merg la sala dar nu stiu ce sa aleg intre fitness si aerobic. Vreau sa dau burtica jos si putin de pe picioare(coapse). Ce ati alege intre acestea doua?

Răspuns Câştigător
| SsAa a răspuns:

Buna ~no*name~!:* Eu am 12 ani si chiar si eu am destula burtica in plus dar eu am mers la fitness si nu prea e eficient fitnessul e mai mult prntru rezistena ...Am incercat acum aproximatv 2 saptamani sa merg la aerobic si deja se vad rezultate!big grin deci eu ti-as propune aerobicul (in timp ce slabesti mai este si amuzant~seriodbig grin) Sper ca te-am ajutat sa te decizi.Pa-Pa FUNDA?

7 răspunsuri:
| cosmin21 a răspuns:

Aerobil daca vrei sa slabesti, fitness daca vrei sa pui putina musculatura pe tine.

| noktambul a răspuns:

In primul rand as alege sa mananc mai putin si mai sanatos. Doar asa miscarea, oricare ar fi ea, o sa aiba efectele asteptate.

| fafnir a răspuns:

Nici una. Daca vrei sa slabesti cea mai buna solutie e alergarea, sa stii big grin Poti sa mergi si la sali unde au benzi, desigur...

| Xab a răspuns:

La aerobic slabesti si la fitness iti intaresti muschii. Deci mai bine ai aleze aerobic, dar daca este prima data nu vei rezista...

| FunnyLoOVe a răspuns:

Fitness (as alege eu) mi se pare mult mai frumos si distractiv

| TyNa96 a răspuns:

Eu as alege Fitness!

| glamour59 a răspuns:

Eu zic ca pentru slabit sunt si fitness-ul si aerobic-ul bune