| Domnisoara1fara1nume a întrebat:

M-am ingrasat.Nu la maini sau picioare, doar la burta.Am burta.Mama mea a spus sa fac abdomene.Ce altceva as putea face,ca sa slăbesc mai repede? Nu imi place salata,m-am lasat de pizza pana mai slabesc,nu ma omor cu sucurile, nici dulce nu prea mananc.Problema e ca s-a deschis o covrigărie in oras si nu ma pot abtine de la mâncat covrigi...Cum sa fac sa ii evit macar puțin? Si ce exerciții sa mai fac?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| love3372 a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu. recent mi-am facut un program: alerg 10 minute, fac 10-20 abdomene, 10-20 genuflexiuni. pe partea cu mancarea mananc dimineata. poti sa mananci 2 covrigi dimineata, de exemplu. la amiaza la 2-3 mananci consistent. seara, eventual, daca nu mai poti de foame incearca fructe sau ceva usor. de preferat sa nu mai mananci dupa ora 6. evit paine si ciocolata cati poti. bafta!

| love3372 a răspuns (pentru love3372):

Evita*

| Cosmin86 a răspuns (pentru love3372):

De ce faci 10-20 de abdomene? CE TREABA au abdomenele cu burta?

Copii mici... complet pe langa, fac ei abdomene pentru burta!

| love3372 a răspuns (pentru Cosmin86):

Pe mine ma ajuta. E punctul meu de vedere, nu te ambala asa.

| Cosmin86 a răspuns (pentru love3372):

Te ajuta sa pierzi timpul si sa-ti fortezi coloana in zona lombara.

abdomene ar trebui sa faci FIX ZERO, sunt multe alte exercitii pentru abdomen, mult mai bune si care nu-ti forteaza coloana

6 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Sa-i zici mamei tale ca e pe langa sport. daca ai pofte baga in tine si viseaza la corp frumos. un corp frumos se face pe sacrificii si munca nu abdomene si covrigi.

| AnaTivadar a răspuns:

Alearga! O sa slabesti frumos, uniform.
Abdomenele nu o sa te ajute foarte mult. Nu poti slabi doar dintr-un singur loc. Ar trebui sa iti lucrezi tot corpul. Si clar ar trebui sa-ti revizuiesti alimentatia. Niciodata sa nu mananci fructe seara, fructele se digera foarte repede, mult mai repede decat mancarea gatita, incearca sa le mananci dimineata, pe stomacul gol.