| Marian_Mark_1995 a întrebat:

M-ar interesa si pe mine ceva pentru arderea grasimilor forta energie si masa musculara mentionez ca fac sala forta si cardio tot timpul minim 15 minunte pana la 45 de minunte pe zi. desi asta e foarte bine dar stie cineva niste proteine bune cum am mentionat toate cele de sus. Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| SiLaS a răspuns:

Dimineata poti manca fulgi de ovaz, omleta din 4-5 oua, shake proteic. Intre mese mananca salata de fructe (2-3 tipuri) si cel putin 3 mese in care sa ai cel putin 300g carne si carbohidrati. Seara inainte de culcare poti manca lactate.

5 răspunsuri:
| bullet513 a răspuns:

Pentru arderea grasimilor Lipo6, pentru forta/energie preworkout (jack 3d, c4, no xplod)...

| SiLaS a răspuns:

Tu vrei sa slabesti si sa ai si masa musculara in acelasi timp?

| Marian_Mark_1995 explică (pentru SiLaS):

Mai mult eu vreau sa ard grasimea de pe burta sa dau jos dar cum nu se poate si trebuie peste tot bineinteles vreau sa dau jos dar si sa creasca si masa.

| SiLaS a răspuns (pentru Marian_Mark_1995):

Nu ai cum sa slabesti si sa cresti in masa.Iti alegi 1 din 2 pentru ca ambele sunt imposibile.Ce alimentatie ai?

| Marian_Mark_1995 explică (pentru SiLaS):

Vreau sa dau maxim 4 kg atat pai tocmai ca o alimentatie buna nu prea am adica exacta. Daca stie cineva sa dea o alimentatie ca sa imi fac si eu o idee ce si cum ar fi super. si dupa cum sa cresc si sa am si eu mai multe energie forta ca eu acum la sala daca fac o grupa si ajung la al 4 exercitiu deja sunt mort. nu mai pot duce. am mancat doar prosti inainte si acum.