| alex495 a întrebat:

M-ar putea ajuta cineva cu un producator, tip habar n-am de proteine bune? M-ar interesa si ceva care imi mareste rezistenta si-mi da energie.

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Muschiul de vita e o sursa buna de proteine si creatina.

Altfel, clasicul piept de pui.

Acum cate fripturi mananci pe zi si cate oua + alte surse de proteina consumi, de te vaiti ca n-ai proteine?

| alex495 explică (pentru Cosmin86):

Fizic ca nu prea am timp nu ajung nici la macar 70 de proteine pe zi. Nu am timp cand sa stau sa mananc atat cat ar trebui

| Cosmin86 a răspuns (pentru alex495):

MyProtein, cum ti s-a zis mai sus.

Alternative: ON, Muscletech, Gaspari, Weider. Orice concentrat/izolat proteic e bun, o proteina e o proteina, restul e "marketing".

| alex495 explică (pentru Cosmin86):

Ok mersi. Ai idee pentru rezistenta muschiului pana intra acidu ala si amorteste daca exista vreun supliment sau aia se face lucrand in timp?

| Cosmin86 a răspuns (pentru alex495):

Te referi la acidul lactic? Lucrand in timp... si cu o hidratare corespunzatoare.

Dar rezistenta se construieste in timp, cu antrenament.

| aXy99 a răspuns:

Carne: Pui, vita, curcan, ton, cod, somon, orice alt tip de carne slaba in grasimi, oua, branza, lapte, iaurt (exista iaurturi cu 8g proteine/100ml), iar proteine incomplete: Oleaginoase (arahide, alune, nuci, caju, fistic, seminte etc.), cereale, amidonoase (exista paine cu 19g proteine/100g si nu e considerata supliment!), fasole etc.

Vrei ceva in plus?! Ia un concentrat proteic. Cam toate sunt bune, cele mai bune la raportul calitate-pret, in opinia mea, sunt cele de la myprotein.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Beta-alanina probabil te-ar ajuta si magneziu cu B6, B12 si vitamina D3, omega 3 cam astea iti dau rezistenta per total si energie

| alex495 explică (pentru anonim_4396):

Vitaminele B dau pofta de mancare, am luat teapa o data, pur si simplu ma simteam lihnit intruna si neavand timp sa mananc calumea ( te si ingrasi) ma simteam rau toata ziua