Din moment ce dormi aproximativ 8 ore nu vad care ar fi problema. Chestia cu dormitul de la 10 la 7 ca cica asa e normal nu o vad logica, crezi ca muschii cresc dupa ceas? conteaza cat timp dormi nu la ce ora.
In perioada asta asa adorm si eu da tot iei in muschi dar mai bine ar fi sa te culci la 22:30-:23:00 tu esti la scoala? ca eu is si cand ma duc la scoala imi intru iar in program si pot dormi mai mult de 8 ore
Nu inteleg precis cum ai mentionat orele dar precis ai in vedere ca te culci la 00.30 si te trezesti la 9-10 da? Ese ca dormi 9-10/24 trebuie sa dormi 7, 8, 9/24 in mod normal, mai corect trebuie sa te culci o data cu natura si sa te trezesti o data cu ea, reese ca trebuie sa dormi deja la 10:30-11:30 si sa te trezesti intre orele 05:00-08:00, apropo intre aceste ore de dimineata sunt cele mai recomandate pentru antrenamente, daca respecti o mica perioada acest regim el se va acomoda perfect, si te vei simti excelent, daca te-am ajutat acorda-mi funda
Ai noroc... eu ma culc pe la 3-4 si ma trezesc pe la 1-3.De ex. azi m-am culcat la 4(parca)si m-am trezit la 3.In ritmul asta...degeaba fac sala!
Cipi1212 întreabă: