Esti doar un copil mic paralel. Tu vezi ca eu doar cu sportul ma ocup, nu? vezi si tu profilul meu.
p.s. : cand o sa faci tractiuni cu 40 kg legate de tine, la o greutate de 88 kg, atunci sa comentezi.
p.p.s. : cand o sa ai patratele si peste 80 kg, atunci te lauzi ca ai muschi.
Copii mici si firavi, fac ei patratele intr-o luna
Daca te pricepi spune-mi si mie pana la urma daca este bun acest extensor sau nu sa nu dau banii degeaba.Am inteles ca este bun numai pentru tonifiere si nu pentru masa musculara propriu-zisa insa parerile sunt impartite.
Dai cam degeaba. cu extensorul poti face doar exercitii de izolare, care nu sunt foarte eficiente pentru cresterea masei musculare.
Tu ai nevoie de exercitii de baza ( unde intra mai multe grupe, multi-articulare, unde intra muschi stabilizatori ).
Astea sunt exercitiile de baza ( cele mai bune ) :
http://antrenorulmeupersonal.ro/articole/exercitii-valoroase/
E bun sa te intreti daca faci deja 10 tractiuni cu priza larga cu usurinta, daca nu iti e bunicel, adica daca ridici o foie de 1000 de ori pana si acea foaie iti va parea grea, poti face mai multe repetari, dar extensorul ala e destul de limitat, mai bine te duci la sala...
Fa frate sport si lasa toate masinariile astea, m-am pus pe abdomene timp de o luna si am facut patratele, cu alte aparate nici in 5 luni nu am vazut rezultate, ba mai mult, am castigat un 1 kil...
Ai castigat 1 kil de masa musculara? sau de grasime?
patratele de la abdomene... ce amuzant esti.
esti doar un copil mic si slabanog, nu?
Hai sal, esti tu prost am zis ca am facu patratele unde naibi pot face patratele la..., de grasime, si tu stii din experienta grasule, hai taci ca esti prost.