| Daniel_Avadanei_1996 a întrebat:

Ma gandeam sa imi cumpar un extensor.Credeti ca este folositor pentru cresterea masei musculare,am inteles ca nu este chiar atat de bun, voi ati avut ce credeti?

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Esti doar un copil mic paralel. Tu vezi ca eu doar cu sportul ma ocup, nu? vezi si tu profilul meu.

p.s. : cand o sa faci tractiuni cu 40 kg legate de tine, la o greutate de 88 kg, atunci sa comentezi.

p.p.s. : cand o sa ai patratele si peste 80 kg, atunci te lauzi ca ai muschi.

Copii mici si firavi, fac ei patratele intr-o luna rolling on the floor

| Daniel_Avadanei_1996 explică (pentru Cosmin86):

Daca te pricepi spune-mi si mie pana la urma daca este bun acest extensor sau nu sa nu dau banii degeaba.Am inteles ca este bun numai pentru tonifiere si nu pentru masa musculara propriu-zisa insa parerile sunt impartite.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Daniel_Avadanei_1996):

Dai cam degeaba. cu extensorul poti face doar exercitii de izolare, care nu sunt foarte eficiente pentru cresterea masei musculare.

Tu ai nevoie de exercitii de baza ( unde intra mai multe grupe, multi-articulare, unde intra muschi stabilizatori ).

Astea sunt exercitiile de baza ( cele mai bune ) :
http://antrenorulmeupersonal.ro/articole/exercitii-valoroase/

| MineIsLikeABridge a răspuns:

E bun sa te intreti daca faci deja 10 tractiuni cu priza larga cu usurinta, daca nu iti e bunicel, adica daca ridici o foie de 1000 de ori pana si acea foaie iti va parea grea, poti face mai multe repetari, dar extensorul ala e destul de limitat, mai bine te duci la sala... big grin

| BlahBlahRaspundSiDreg a răspuns:

Fa frate sport si lasa toate masinariile astea, m-am pus pe abdomene timp de o luna si am facut patratele, cu alte aparate nici in 5 luni nu am vazut rezultate, ba mai mult, am castigat un 1 kil...

| Cosmin86 a răspuns (pentru BlahBlahRaspundSiDreg):

Ai castigat 1 kil de masa musculara? sau de grasime?

patratele de la abdomene... ce amuzant esti.

esti doar un copil mic si slabanog, nu?

| BlahBlahRaspundSiDreg a răspuns (pentru Cosmin86):

Hai sal, esti tu prost am zis ca am facu patratele unde naibi pot face patratele la..., de grasime, si tu stii din experienta grasule, hai taci ca esti prost.

| Pustoaica005 a răspuns:

Treaba ta dar chestiile alea nu sunt bune