| alex5556 a întrebat:

Ma poate lamuri cineva pe mine cum functioneaza pariurile sportive? Sa zice ca joaca Dinamo cu Steaua, eu pot paria pur si simplu pe Steaua sau trebuie sa pariez pe un anumit scor (de exemplu 1-2 pentru steaua). Si pot paria la 16 ani? Simtiti-va liberi sa adaugati detalii.

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

Dinamo - Steaua.
Daca crezi ca, castiga Dinamo pui 1.
Daca crezi ca, castiga Steaua ( ceea ce se intampla mereu ) pui 2.
Poti sa pui ca bate Dinamo sau face egal : 1X.
Poti sa pui ca bate Steaua sau face egal : X2.
Poti sa pui egal : X.
Si da poti pune si pe scor daca vrei ( destul de greu )
Si da poti pariu la 16 ani. Acuma depinde si de ''Domnisoara'' care e pe acolo, unele te lasa, altele nu.
Incerci si vezi daca te lasa sau nu.

| alex5556 explică (pentru Wehes):

Chiar am inteles din prima, merci mult!

| Masinadescris a răspuns (pentru Wehes):

De unde stii tu, ma, ca mereu castiga Steaua? Arunca o privire in statistica inainte sa vorbesti aiurea fara sa deti suficiente cunostinte. Statistica arata clar ca Dinamo are mai multe victorii decat Steaua in meciurile directe. Raspunzi si tu ca sa te afli in treaba.

| Wehes a răspuns (pentru Masinadescris):

Ba putoiule, ai auzit de ''ironie''?
Daca nu erai prea retardat si citeai cu, capu ila pe care nu il ai, iti dadeai seama ca eram IRONIC.
Te-ai trezit tu, un dinamovist intre 4 pereti sa imi dai mie reply aici.
Baga-te la culcare ca incepe Dinamo in Champions League, aa stai ei numai la televizor se uita la Champions League. Tristule sad

| Masinadescris a răspuns (pentru Wehes):

Taci in mama ta de fraier. Pentru cultura ta generala: sa stii ca sunt femeie, prostutule. Cine **** mea te crezi, altul care a descoperit internetul? Putoi sa ii zici la ala care te-a invatat limba romana. Si, apropo, nu sunt intre 4 pereti, prostutule. Sunt la un club acum. Eventual tu esti intre 4 pereti si dai la laba citind postarile mele. Dupa cum vorbesti mai mult de 13 ani nu ai. Stiu mama ta ce faci pe net la ora sta? Te pup si pa!

| Wehes a răspuns (pentru Masinadescris):

Eu certat cu gramatica? Nu prea cred. Daca o luam logic, limba romana se invata la scoala. Automat nu este un ''ala'' ci o ea. Inca o data intrii in ca.cat.
Cat despre tine ''doamna'', bineinteles ca esti in Club, doar ce alte lucruri poti face in Club decat sa postezi comentarii ratate pe TPU. Nici nu ai ce face in Club. ''Stiu'' mama ta ce faci pe net la ora ''sta''? Tu cu, cine ai reusit sa faci limba romana? Cu stimabilul Cristian Borcea?
''Te pup si pa'', ma pupi in penis eventual ca nu ma las pupat de toate panaramele dinamoviste.
Hai du-te ca trebuie sa i-o sugi lu Negoita. Spor big grin

6 răspunsuri:
| quadcore a răspuns:

Nu te intreaba nimeni cati ani ai dar daca e sa scoti bani trebuie sa pui CNP-ul parintelui tau sau al altei persoane de minim 18 ani.