| mariusm999 a întrebat:

Ma pot apuca de sala de la varsta de 14 ani?

22 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Da, dar cu grija, sa nu tragi prea tare de tine.
La varsta ta recomand cu căldură combinația cu sala de lectură. Va ieși ceva frumos. Vorba aia: "mens sana in corpore sano"

| Frank51 a răspuns:

Da, fără niciun fel de restricție. Poți ridica orice vrei tu și cu orice grupă vrei tu, până la 20 de ani este chiar recomandat să începi deoarece producția de HGH este la apogeu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Frank51):

Sala taseaza vertebrele coloanei, cand ma apucasem de sala aveam 1, 93, dupa cativa ani am 1, 88.
Te iei dupa toti steroidizatii care au canal de Youtube.

| Frank51 a răspuns (pentru anonim_4396):

Așa, și ce legătură are faptul că tu acum ai 1.88? Adică dacă ți s-a întâmplat ție sigur asa se întâmplă la toți right? laughing

Da, pai eu nu sunt om sunt reptilian si de aia mi se intampla doar mie, ai dreptate, ce prost sunt.
Nici n-are rost sa ne contrazicem, eu sunt prost tu destept hai sa o lasam asa.

Păi da, noi suntem diferiți, tu reptilian fiind nu știu cum e la voi.

La noi fiecare corp este diferit, fiecare acțiune produsă asupra lui are efecte variate. Nu toți copii care fac sală vor ridica 100kg peste cap, nu toți vor face 50kg pe spate, nu toți vor avea rezultatele tale, deci cu siguranță nu toți vor "scădea" în înălțime, unii vor creste mai mult decât au fost genetic programați.

La noi reptilienii spre exemplu cand consumam alcool nu ne afecteaza la toti organele din sistemul digestiv, la unii le cade o mana, la altii li se micsoreaza puta, etc.

Dar de ce atunci când bea un moldovean și un ardelean, ardeleanu cade lat după 3 pahare și moldoveanu n-are nici pe dracul după 7? laughing

Ardeleanu pana termina un pahar bea moldoveanu 7, de aia laughing

| Sophieka a răspuns:

Da de citit carti, de a deveni un gentleman, un barbat decent, elegant, respectos, cu un echilibru minte - emotii - trup... Nu intereseaza pe nimeni?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sophieka):

Mama, femeie care imi atrage atentia prin felul ei de a fi si mentalitate, unicat in ziua de astazi, imi dau jos palaria in fata ta, respect! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum o sa faci ce vrei, de ce ne mai intrebi pe noi?

| mariusm999 explică (pentru anonim_4396):

Am intrebat pentru a ma informa daca este bine sau nu

| anonim_4396 a răspuns (pentru mariusm999):

Alearga, fa tractiuni, flotari si genuflexiuni, e suficient pentru a de dezvolta armonios.
Incep si eu ca astia batranii, la varsta ta bateam zi de zi mingea pe maidan, dupa beam apa rece de la izvor si n-am murit niciunul laughing

| NoOne18 a răspuns:

Da dar nu ridica greutati, altfel risti sa ramai mai mic de inaltime, baietii cresc pana la 20 de ani

| VoidEternal a răspuns (pentru NoOne18):

Mai citește niște informații recente. Asta se credea a fi valabil acum 20 de ani. Evident că nu trebuie sa exagerezi, dar poți lucra cu greutăți la 14 ani. Trebuie doar sa ai grija la exercițiile care solicită foarte mult coloana.

| Frank51 a răspuns (pentru NoOne18):

Altu' care dă mai departe mitu' lu' bunica, apăreți ca ciupercile după ploaie.

| calutulfericit a răspuns:

Recomand calisthenics.

| Iepuroi a răspuns:

Nu îi ascultă pe aia care zic că ramai mic daca ridici sunt informații eronate, poți să te apuci după câțiva ani o să arăți că un urs happy

| ZeulMuschilor a răspuns:

Da, tristyn lee s-a apucat de la 14 ani si acum la 21 de ani arata bomba. Cauta-l pe Youtube

| LysanderAuLune a răspuns:

Nu
glumesc numa ca nu recomand greutati pup

| mariusm999 explică (pentru LysanderAuLune):

Ok,multumesc ca m-ati informat!