| OctavianDanielMaria a întrebat:

Mai crede lumea in Wrestling? Ma, dar nu am vazut nici o zgarietura, nici un ochi umflat, nici o negritura.

17 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

E doar show in WWE, cand se "loveau" cu scaunul mutau camera pe public, asta ca sa-ti dai seama cat de real e, sau la cati pumni in gura isi dadeau, la cum sareau de la distanta aia unii pe altii si nu-si spargeau matele trebuie sa-ti dea de gandit. Ca unii se mai accidentau e partea a 2-a, dar in sine "sportul" ala e mai fake decat nu stiu...compara cu ceva fake care iti vine in cap.
Aveau microfoane sub scena ca sa amplifice sunetul, loveau ringul si cel de jos se facea ca e lovit, e circ total, prindea la publicul de pana in 15 ani, am fost si eu fan candva.

| Florin9Florin9 a răspuns (pentru Drimmero):

Compar cu emisiunile alea care îți ziceau soluția vă rog și de fapt ori sunai și îți lua euro aiurea ori ăia care intrau faceau caterincă : ))

| AnastasiaK a răspuns (pentru Drimmero):

Să spui despre WWE că e fake e ca și când ai spune despre teatru că e fake. Nu e nimic fake, sunt niște cascadori care își fac treaba. Nu e nevoie să te "prinzi" tu că e scenariu sau că sunt cascadorii pentru că o zic ei oricum. big grin Sau ți-o zice numele. Efectiv e ca și când te-ai duce la o piesă de teatru să zici "ahaaa, aveți scenariu!", "ahaaa, trageți cortina ca să nu vedem noi ceva!", "ahaaa, aveți efecte de sunet" și la final să-i acuzi că e circ și că e fake, mândru că te-ai prins de ce se întâmplă de fapt... No offence, dar pe bune acum.

| Drimmero a răspuns (pentru AnastasiaK):

Fake insemnand ca nu sunt reale loviturile, ca nu e reala acea bataie, ai inteles ce am zis, la aia ma refeream.

| Drimmero a răspuns (pentru Florin9Florin9):

Si totusi...care e solutia?

| Florin9Florin9 a răspuns (pentru Drimmero):

Soluția e ***************************************************

ceva de genul, am auzit multe variante de genul, nu știu pe care s-o cred ca fiind corectă

Asta mi-a rămas cel mai mult în minte

https://youtu.be/wBGudva0pjI?t=10

| AnastasiaK a răspuns (pentru Drimmero):

Stiu ce zici, dar nu înțeleg de ce atâta lume supărata pe WWE dacă le place să se uite la "bătaia" aia. Pentru cine nu vrea să vadă bătaie regizată, există wrestling ca sport...sau în română "lupte".

| Drimmero a răspuns (pentru AnastasiaK):

Ce om normal care are peste 15 ani s-ar mai uita la wwe? e doar o faza, dupa ai alte interese, alte sporturi de urmarit.

Răspuns utilizator avertizat
| Zuzu1991 a răspuns:

TREBUIE sa pui WWE!
in ala cred innebunitii dupa chestii de genul asta, si sunt o tona de fani
daca nu pui wwe atunci devine lupte greco-romane la care in engleza i se spune tot wrestling si care e pe bune, este sport de olimpiada

| Zuzu1991 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Da, NU e pe bune, e cascadorie in timp real, ca accidente se mai intampla, da, evident, insa nu lovesc, cu pumnul strans, si, deci nu au nici forta, si o tona de alte chestii de gen cascadorie

insa, sunt multi care vor sa creada, si nu vor sa auda ca nu e pe bune, de aia au atatia fani

| Apokales a răspuns:

Mai crede lumea in Wrestling. Totusi nici in filme nu cred, dar totusi ma uit, deci nu-i o problema. Nici o zgarietura, dar totusi au murit oameni in cascadoriile alea. Este multa munca la mijloc.

| AnastasiaK a răspuns:

Te referi la World Wrestling Entertainment? Cu ENTERTAINMENT în nume? Unde au zis și cascadorii că EXISTĂ SCENARIU pentru ăia care nu-s în stare să se prindă din nume? Ce trebuie să "crezi" mai exact? O zici de parcă e vreo legendă sau te minte cineva cu ceva când lucrurile sunt prezentate foarte clar.

| Florin9Florin9 a răspuns:

Eu nu, dar admit că avea un anumit farmec când eram mic și mă uitam

| Florin9Florin9 a răspuns:

Și apopo, ghinion că nu ai văzut big grin teoretic poți vedea și sânge big grin, de exemplu când s-a,, luptat,, Brock Lesnar cu Randy Orton,,.