| Violente a întrebat:

Maine am un meci important in fața a 1000 de oameni în sala polivalentă si aș dori sa stiu ce ar trebui sa mananc si sa fac inainte de meci pentru a fi in forma si a nu-mi pierde suflu cum se spune, să nu obosesc sa fiu cat mai rezistent la efort fizic?

Din cate stiu in timpul meciului e o chestie cu "respirația a doua", dacă trece de ea nu vei avea probleme tot meciul cu durerile de ficat ela aparand in momentul in care nu respiri sau vorbesti in timp ce fugi.

Ce imi recomandati pentru a fi numarul 1 de pe teren?
Mulțumesc frumos! Bineînțeles că dau fundă celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| tavy06 a răspuns:

De mancat ar trebui sa nu mananci foarte mult. Pentru a nu obosi uite ce trebuie sa faci: cand alergi si incepe sa apara acea durere intr-o parte a abdomenului sa nu te opresti si sa continui alergarea astfel vei trece de acel moment si vei putea alerga foarte mult. Si eu sunt la antrenamente de 5 ani si iti zic din proprie experienta.

4 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

De mancat nu trebuie sa mananci mult, dar masa ta trebuie sa contina multi carbohidrati.

| cristi1505 a răspuns:

Mananca multe alimente care contin carbohidrati.
Carbohidratii iti ofera energie multa.
Alimente care contin carbohidrati sunt:alimentele care sunt pe baza de faina, orezul, cartofii etc.
Sa consumi si multe lichide si vei fi ok!

| Alphabeat a răspuns:

Ar trebui sa faci ce am facut si eu. Acum 2 ani am facut atletism si innot de performanta. De fiecare data inainte de un concurs, mancam 1-2 patratele de glucoza. Se gaseste la orice super-market/mini-market (2lei maxim). Are gustul cam nasol dar te ajuta sa ai multa energie si te ajuta si la respiratie (cel putin, la mine a functionat). Sper ca te-am ajutat!
Mult succes!

| Violente explică (pentru Alphabeat):

Mersi frumos, voi incerca maine, sper sa nu uit! big grin