Nu. Ba chiar îţi faci muşchi în plus.
Dar nu, foarte serios vorbind, nu afectează nimic.
Da poti pierde din forta. Nu este indicat sa faci sex/sau sa te masturbezi cu minim 5-6 ore inainte de un antrenament. Legat de concursuri chiar 1-2 zile inainte este indicat sa te abtii.
Poate 1-2 saptamani inainte, vroiai sa spui...
Nu sunt expert in fiziologie dar din ce am citit pe internet ultimele studii arata sexul nu afecteaza performanta sportiva decat in primele 4-5 ore de dupa. Totusi eu personal cand am concurs prefer sa ma abtin cateva zile inainte chiar o saptamana, mai ales in sportul meu unde cateva sutimi de secunda pot insemna diferenta intre locul 1 si locul 4, orice avantaj cat de mic e binevenit.
De ce intrebi ? Te temi? Citeste : Virgiliu Gheorgheornografia -maladia secolului 21(vorbeste si un capitol despre masturbare si efectele negative). Deci, imi pare rau sa o spun(si iti spun si din proprie experienta), dar da, iti scade forta, iti scade testosteronul din corp(necesari daca vrei muschi) si iti poate produce un neplacut cancer la prostata sau impotenta! O zi buna!
Cancer la prostata? serios? vrei sa spui ca ajuta la prevenirea lui.
Impotenta de la masturbare?
De unde naiba scoti aberatiile astea?
Ok normal ca ma tem...pentru ca vreau sa ma las
Dar ca sa faci acestea de cate ori trebuie sa faci? eu odata la o luna.
Mai repet chiar vreau sa ma las.
Nu afecteaza atata timp cat nu exagerezi si sa nu o faci chiar inaintea unei competitii sportive.
Masturbarea nu afectează cu nimic sănătatea, ba chiar te face mai sănătos, te detensionează.
De loc din contra e bine inclusiv si la workout(totuso sexuul e cel mai bun)
Shukacu întreabă: