| Kazumi a întrebat:

Mdam..si in continuare imi urasc picioarele! Chiar muncesc mult ma antrenez ZILNIC, o fac din placere dar au inceput sa se vada rezultatele: am abdomenul plat finally! Dar coapsele picioarelor tot mari sunt.De 2 ori pe sapt fac jogging si in fiecare zi cardio dar nu reusesc sa dau jos la coapse deloc.Ce credeti ca e gresit? Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Nu ma intereseaza caloriile, ma intereseaza din ce provin, din ce surse de carbohidrati si din ce surse de proteine.

p.s. : iti recomand si o zi de incarcare pe saptamana ( in care sa ai 3000 de calorii ), ajuta la accelerarea metabolismului. Problema ta la 1400-1700 kcal pe zi este ca metabolismul s-a adaptat happy

9 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Poate asa e formatul tau, unele fete au soldurile si coapsele mai late, altele au umeri lati, nimeni nu e perfect, incearca sa inveti sa te iubesti asa cum esti. Probabil si pentru ca ai facut mult sport, ti-ai dezvoltat musculatura de la picioare mai tare.

| DX190 a răspuns:

2 chestii:
1. Pe langa faptul ca iti distrugi articulatiile, nu slabesti daca faci cardio in fiecare zi happy

2. Nu ai o alimentatie buna.

| ParisulTau a răspuns:

Bea multa apa, mananca sanatos si cauta pe youtube exercitii special pentru coapse, gasesti cate vrei de orice dificultate!

| Kazumi explică (pentru ParisulTau):

Tu crezi ca nu fac asta? Pe bune, sunt sportiva de 6 ani doar ca a trebuit sa ma las.Imi trebuie niste sfaturi utile. ceva ce functioneaza ca exercitii si mancat sanatos fac deja. big grin

| ParisulTau a răspuns (pentru Kazumi):

Te-ai gandit ca poate asa e constructia ta si ca nu poti face nimic in legatura cu asta?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Kazumi):

"exercitii si mancat sanatos fac deja", ce inseamna pentru tine "manancat sanatos"?

| Kazumi explică (pentru Cosmin86):

Inseamna fara junk food si dulciuri decat 1 pe saptamana si putine..si avand in vedere faptul ca sunt vegetariana chiar nu inteleg ce ar putea sta impotriva dorintei mele de a slabi.Nu sunt asa din nastere..inainte sa fac sport eram slaba.Dar totusi coapsele chiar au ceva grasime pe ele nu sunt numai muschi fiindca se poate observa.

Cati carbohidrati consumi zilnic? dar grasimi? si cate proteine?

| Kazumi explică (pentru Cosmin86):

Eu calculez caloriile care sunt intre 1400 si 1700 pe zi(vegetale). Am facut cursuri de alimentatie deci stiu bine ce mananc.

Nu ma intereseaza caloriile, ma intereseaza din ce provin, din ce surse de carbohidrati si din ce surse de proteine.

p.s. : iti recomand si o zi de incarcare pe saptamana ( in care sa ai 3000 de calorii ), ajuta la accelerarea metabolismului. Problema ta la 1400-1700 kcal pe zi este ca metabolismul s-a adaptat happy