| axxl a întrebat:

Merg la sala de aproape o luna. Am 14 ani si as vrea sa iau niste proteine. Ar fi bine pentru varsta mea. Imi dauneaza sau ma ajuta?!

14 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Dauneaza - mananca mancare sanatoasa

| oanaX a răspuns:

Doamne logic ca iti dauneaza:O auzi la 14 ani vrea mushi. vezi-ti ma de scoala si de examene k o sa ai timp mai tarziu de facut muschi. apropo fetele se uita mai repede la un baiat natural frumos si destept decat la unu prost cu ditamai muschii la 14 anilaughing))scuze da nu m-am putut abtinelaughing))

| axxl explică (pentru oanaX):

In loc sa dai niste sfaturi utile vorbesti si tu sa nu taci. Poti sa fi si destept si cu muschi stai linistita! happy

| anomiserarac1996 a răspuns:

Nu stiu daca te ajuta sau nu.dar stiu ca nu trebuie sati omori organismul de pe acum cu toate *porcariile* zis asa.

| Gabi3215 a răspuns:

Cum a zis si Oanax vezi de scoala ta, nu facea ca mine, dar eu nu am luat proteine sunt natural si am 13 anilaughingdar vezi-ti de scoalalaughing

| axxl explică (pentru Gabi3215):

Veziti si tu de scoala ma nu zi de altii. Si poti sa si inveti daca mergi la sala iti garantez! Gabi3215

| Gabi3215 a răspuns (pentru axxl):

Poti merge dar nu o sa mai timpul acela liber

| axxl explică (pentru Gabi3215):

Dami id'ul tau daca vrei sa mai vorbim pe messenger! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Proteinele nu iti fac niciun rau. Sunt naturale, sunt un extras din zer. Nu e de ajuns sa iei doar proteine, combini cu carbohidrati pe care ii gasesti in fructe si legume. Daca vrei sa vb mai multe uite idul meu outcast3008

| GW1521 a răspuns:

Deci persoanele acestea dau sfaturi dupa ureche, nu au habar ce inseamna sala! PROTEINELE le iei pentru o asimilare mai buna a... in principiu cat respecti dozajul nu te deranjeaza cu nimic, si nu iti fac nimic " aceste prafuri ", eu fac sala de 2 ani.

| Gabi3215 a răspuns (pentru GW1521):

Cristi eu fac sala de 9 luni si sunt de 2 ori cat tine, dar faza e ca mia daunat la invatatura

| locked a răspuns:

Depinde foarte mult de inaltimea pe care o ai...
Daca iei proteine nu o sa mai cresti, hai sa spunem cativa CM.
Cea mai buna si cea mai sanatoasa optiune ar fi sa nu iei proteine.

| axxl explică (pentru locked):

Am inaltime cam 1.83 - 1.84