Desigur, e bine sa consumi mai multe proteine decat un om obisnuit, deoarece ai acumulat deja ceva masa musculara, dar nu cred ca are rost sa le mai calculezi, sa fie fix 2g/ kg (sau cat consumai inainte). Spuneam doar sa fii mai relaxat.
Ia o pauza de la sala si de la consumat x kcal si y g proteine. Te poti antrena oricum, dar sa nu te astepti la minuni. Cand vei avea timp, te vei reapuca de sala, exista memorie musculara, vei ajunge la forma de acum in mai putin timp.
Daca mai ai o luna sau 2 la dispozitie poti sa treci printr-un proces de dirty-bulking, in care iti cresti enorm numarul de kcalorii consumate. Apoi numa bine intra o perioada de definire, unde o sa ai deficit caloric.
In orice caz, nu e nevoie de prea mult efort pentru a-ti mentine masa musculara
Daca o sa calatoresti mult, iti sugerez sa iti cumperi un set de trx (sau ceva asemanator). E simplu de carat, usor si iti poti lucra majoritatea grupelor musculare
Spor sa ai
Luna viitoare plec pe deplasare.
Nu calatoresc mult. Stau acolo pana e gata hotelul la care o sa lucrez.
In august am 3 saptamani liber in care pot face sala iar din septembrie pana in decembrei doar lucru, 10-12 ore pe zi.
Mi-e greu sa iau in greutate, pentru ca deja stagnez de mai bine de o luna. Am 3 mese si 2 porti de gainer pe zi dar nu mai cresc.
Am crescut in greutate foarte repede la inceput. Acum m-am definit extrem de mult, toti cumoscutii imi zic ca m-am dezvoltat feumos.
Eu ma gandeam sa continui sa iau gainer chiar daca nu fac sala, sa nu slabesc. Iar in vacanta de vara am timp e saptamani sa ma definesc iar. Zic bine?
tzaka27dec întreabă: