| UnCristian94 a întrebat:

Messi,cel mai bun fotbalist din istorie?
Personal sunt un fan Ronaldinho, Cristiano Ronaldo.
Dar felul in care joaca Messi este de nedescris, n-am mai vazut niciodata asa ceva, si am urmarit multi jucatori din istorie. Aseara a jucat pur si simplu magistral venind si dupa o accidentare. Nu-mi pot inchipui cum poate fi inzestrat cu un asa talent, Cr7 antrenandu-se de n ori mai mult decat el.
http://www.youtube.com/watch?v=ohEyBGa0Hz4

Răspuns Câştigător
| alexs99 a răspuns:

Messi este un fotbalist extraordinar, înzestrat cu nişte calităţi cum rar vezi la un fotbalist, poate ddcide de unul singur un meci, să vedem acum dacă va mai reveni la forma din anii în care a câştigat de 4 ori Balonul de Aur, dar din ce a făcut aseară nu mai e pic de îndoială că îl vom vedea pe adevăratul Messi. Părerea mea este că, dacă Ronaldo ar fi jucat la Barcelona ar fi fost de departe cel mai bun jucător, Messi este ajutat mult de echipă. Însă, cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor rămâne Pele.
O zi bună.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt greu de făcut asemenea aprecieri, mai ales cât timp jucătorul este încă în activitate şi mai poate demonstra multe. Nu poţi să spui aşa simplu că-i cel mai bun din istorie şi să omiţi alţi mari jucători: Ronaldinho, Zico, Cruyff, Maradona, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E greu sa faci o clasificare. Fiecare are propria parere despre cine e cel mai bun din istorie.
Eu ii prefer pe Roberto Carlos, Pele, Eusebio, Ronaldinho.

| parvuconst a răspuns:

Maradona, Pele

| Cezar2014 a răspuns:

Nu cred sa fie cel mai bun.

| Cezar2014 a răspuns:

Si-a adaptat stilul in functie de agilitatea pe care o are, de statura de mobilitate.