Ai dreptate, unii sunt frumosi la o varsta inaintata, iar altii sunt urati si tineri(Nu ma refer la Messi)
In categoria frumosilo este Ian Somerhalder care arata demential la 33 de ani.
Cat despre fotbalisti, David Beckam e fara cuvinteee
Mie mi se pare super si Villa, nu stiu daca si tu esti de aceeasi parere.
Printre cei urati sunt Robben, Tanase sau Modric.Printre cei care arata bine Ronaldo, Pique sau Villa.
De ce ne-ar interesa asa ceva? Mai ales daca ne luam de cineva care e de alta culoare.
Bizară întrebare, urmată de nişte răspunsuri şi mai bizare, având în vedere că băieţii repartizează alţi băieţi în grupe de " frumoşi " şi " urâţi ".
Ce naiba se întâmplă cu oamenii din ziua de azi?
Bizar esti tu. Daca esti barbat nu poti sa iti dai seama cine arata bine si cine nu? Are dreptate omu', Messi e urat cu spume.
Ba da prietene, poţi, că nu îţi este interzis. Doar că trebuie să ai ori anumite probleme, ori lipsă totală de ocupaţie ca să începi să-ţi dai cu părerea în legătură cu frumuseţea persoanelor de acelaşi sex. Nu mă interesează cum este Messi.
Este un subiect penibil de discuţie oricum, deci ţi-aş sugera să nu-l mai continuăm. Este alegerea ta.
Am vrut doar sa punctez ca si barbatii pot avea o opinie despe cum arata ceilalti, nu are nicio legatura cu orientarile sexuale, cine spune asta e un penibil si jumatate! Iti doresc un an nou excelent!
Dupa cum te exprimi pari un tip echilibrat! Ai dreptate si tu dar probabil intrebarea are si un pic amuzament in ea, a fost pusa ca sa ne distram razand de fotbalistii pe care ii consideram urati! In fotbal frumusetea e irelevanta, sa il citez pe autorul intrebarii spunand ca Luque e frumos la 34 de ani si Messi urat la 25. Asa si frumusetea ce i-a facut lui Luque? La ajutat sa fie cel mai bun? Nu, a fost un jucator important si doar atat, nu se poate compara cu Messi, in general fotbalistii urati sunt mai muncitori, astia care arata mai bine au mai multe figuri in cap.
Nici nu trebuie să aibă legătură cu orientările sexuale. Oricum rămâne un fapt bizar. Un an bun şi ţie.
Salut!
Printre cei ''urati'' ar fi
Ribery, Rooney, Robben, Lescott, Tevez, Iniesta, Shelvey, Kuyt, Charlie Adam, D.Alves, Lukaku, Bastian Schwensteiger, Alecsandr Anyukov, Peter Crouch, Zabaleta...
Mai prezentabili ar fi
Ronaldo, Kaka, Samaras, Pique, F.Torres, Oscar, Igor Akinfeev, De Ceglie, D.Beckham, Aguero...
Nu trebuie sa fii homosexual ca sa iti dai seama cine arata bine si cine nu!
Messi e printre cei mai hidosi fotbalisti pe care i-am vazut alaturi de Rooney, Ribery, Dani Alves, Rivaldo. Printre frumosi se numara C ronaldo, David Villa, Beckham, Del Piero, Matri, Albert Luque, Kaka, Fabregas, Torres.
Printre frumosi am uitat sa-l includ si pe Nicola Legrotaglie, are trasaturi finute si pe cat de frumos e Nicola, pe atat de urat e messi
Fotbalul nu se joaca pe frumusete, sunt atatia fotbalisti mari care au scris istorie dar care nu au un fizic iesit din comun. Messi e cel mai bun la ora asta dar faptul ca e urat ii poate deranja pe multi, de aceea nu e agreat de multa lume.
Nu stiu cu ce te ajuta pe tine atat de mult cand zici asta.Din cate imi dau seama tu ii iei dupa frumusete nu dupa valoare, cred ca oricine si-ar dorii sa fie ca Messi nu conteaza frumusetea....cu ce te ajuta pe tine daca un fotbalist e frumos si e fara nume? In footbal conteaza randamentul pe care il dai.
Urati:Serhiy Nazarenko,Ribery,lescott,ozil,Domagoj Vida,Modric,Paul McSane,Par Hanson, Bruno Alves
Frumosiavid Beckham,Gerard Pique,Cesc Fabregas,Yoann Gourcuff,Roque Santa Cruz, Fabio Cannavaro, Tim Cahill, Marco Borriello, Iker Casillas, Cristiano Ronaldo