Nu se face nimic peste noapte! Începe încet, câte 20 de minute de câteva ori pe zi, într-o anumită perioadă. Crește treptat nr. de minute în fiecare zi. Până ajungi la o oră, când nu trebuie să faci de mai mult de 3 ori. Dacă exagerezi și nu faci mici pauze care trebuie să fie cu 5% mai lungi decât timpul de antrenament, te poti alege cu o febra musculară de toată frumusețea! Succes
Trage mă de ele, oricum, cât o să poți? O să faci febră și apoi 3 zile nu o să mai poți să duci lingura la gură, apoi îți trece febra și tragi mai departe. Ar fi totuși niște ricuri. Pentru că prin "trage" eu și tu înțelegem 2 lucruri diferite. Aici intervine faptul că te poți accidenta. Unii oameni mor când fac la piept, deoarece le cade haltera pe gât. Alții leșină când o ridică. Alții își fac rupturi pe mușchi de la faptul că s-au forțat mai mult decât permite mușchiul. Da, poate fi și periculos. Deci ai grijă!
Mai bine puțin dar bine decât mult și prost ).Eu zic că 3 ore pe zi ar fi ok.Nu poți face masa musculara cu 15 minute pe zi, ar dura cam 10 ani.Dar nu încontinuu acele 3 ore.Sa nu te axezi doar pe biceps, baga și niște abdomen, picioare, că altfel nu vei putea în primul rând sa ai o fizionomie prea ok )) La început ia cu 15 min, 20 min, 30 min, 40, 50, o oră și tot așa.Ca să îți obișnuiești corpul că altfel cazi în febră musculară de aia nasoala. Sper să îți atingi scopul.Seară faină!