| Anablondyi a întrebat:

Mi-am luat de la herbalife un shake formula 1 care se prepara cu lapte sau apa.intrebarea mea este daca pot folosi produsul asta pe post de pudra proteica si sa fac tot felul de retete acum ca o am.ce ziceti? Sau e strict pentru shake?

5 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Mama. herbalife e fara doar si poate cea mai mare porcarie de pe piata. exista de la firme consacrate ca ON, BSN aceleasi lucruri de 5-10 ori mai ieftine. 250 g proteina de la herbalife 109 lei cand 2300g proteina de la ON e 260 lei. si este de 9 ani castigatoare a concursului de suplimente la capitolul proteina cu absorbtie rapida. vezi diferenta? lasa porcariile supramediatizate, cauta ceva care da rezultate de X ani de zile in fitness-ul si culturismul profesionist. crezi ca aia de la mr olympia sau alte concursuri locale/nationale consuma suplimente de la herbalife? e ca iphone. un telefon prost si foarte scump comparat cu piata pe care se afla (dai bani pe el ca e de fita, si atat). si da, poti face cu pudra proteica si alte chestii. eu folosesc whey gold stardard pentru clatite in loc de faina de ex. am folosit-o si pentru a face waffles.

| Evolution a răspuns:

Normal că e numai pentru shake laughing cel puţin aşa cred, nu cred că e recomandat să faci chestia asta, poţi suna la ei sau să intrii pe site-ul official si sa le dai un mail.

| NDC12 a răspuns:

Proteinele si aminoacizii sunt 2 lucruri complet diferite.

| NDC12 a răspuns:

De fapt ai dreptate, greseala mea.

| ciprian2097 a răspuns:

Consum produse de la Herbalife de aproape un an si stiu sigur ca shake-ul este strict pentru shake. Exista alt produs pentru pudra proteica si mai exact - Formula 3. Sunt cu totul si cu totul alte produse si au alte utilizari.

Sper ca ti-am fost de ajutor!