PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Mi-am luat role! Din pacate, am gasit doar cu 4 in linie, desi mi-ar fi placut 3! As avea nevoie de cateva sfaturi de la cei care si-au luat mai demult, cum se face la inceput?! Am incercat la inceput pe coridorul de bloc - e foarte lung! - dar nu prea merge, si nu am chef sa cad si sa ma lovesc, zgarii, etc - urasc ranile!

Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| nevermind3322 a răspuns:

Prima data trebuie sa exersezi statul in echilibru. Simplu, pur si simplu stai in picioare pe role, apoi incerci sa-ti "tarai" picioarele paralel, ca pe doua sine de tren, apoi incearca sa mergi (pe distante scurte) in forma unui V. Pare foarte ciudat dar inceraca si fara role, mai ales prima data. Formeaza un V cu talpile, apropie-ti calcaiele si departeaza-ti varfurile talpilor. Acum, incearca sa-ti deplasezi fiecare picior in linia aceea. E ca un fel de "mers in V". E foarte greu sa explic numai in scris, dar cam asta e baza. La una dintre role ar trebui sa ai o frana. Ca sa o folosesti, trebuie pur si simplu din mers sa iti ridici partea din fata a labei piciorului, si sa te lasi pe calcai. Pare o chestie fara sens, dar in timp ce mergi cu viteza mare chiar functioneaza. Cel mai bine ar fi sa rogi un prieten sa-ti explice. Chiar merita sa inveti sa te dai role, e foarte placut. Sper ca te-am ajutat! happy

| PsihoSex explică (pentru nevermind3322):

Da, in teorie stiam astea, dar sa-ti mentii eq e foarte greu la inceput! Multumesc frumos si celorlalti!

5 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Cum? esti expert TPU si nu stii sa mergi pe role?!?
eh ca sa te protejezi de rani in timpul cazaturii...iti pui prezervativul ala din avatar pe cap.

| nicko a răspuns:

Pe langa ce a spus Coccolinoo,"secretul" este sa nu te lasi niciodata pe spate, mereu te inclini in fata mai ales la inceput eu mergeam aproape in 4 labelaughing ca de cumva cad sa vin in maini.Mie mi-a luat un timp pana am invatat, dar aveam si role cu roti fara silicon si am si cazut de multe ori, o data chiar imi scrantisem mana, deci se poate si sa mai cazi.Multa rabdare si succes!

| Lauraaaaaaaaaaa a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=EZ4n749TfXs..... chai daca ceel din imagine are role cu doua rot in fata si doua in fata poti merge la fel si pe ale tale:D
Sper ca te-am ajutat!

| PsihoSex explică (pentru Lauraaaaaaaaaaa):

Pe 4 roti cred ca e mai mult echilibru, dar acum, asta e! Multumesc!