| yasana a întrebat:

Mi-am uitat pantaloni de sport in vestiar si doamna de servici a zis ca mi a luat o fata... o cunosc pe aceea fata dar nu asa bine si nu mai vrea sa imi dea pantaloni in apoi... ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Catalyn13Barcelona a răspuns:

Zi cu frumosul adica cam asa: Te rog sa-mi dai pantalonii inapoi. Si zii ca pantalonii nu ii apartin ei, iti apartin tie. Daca nu vrea fai urmatorul pas adica: ori ii zici la parintii ei, ori ii zici la dirigintele/diriginta ei ( daca stii ce ne e ). Daca nici asa nu iti iese nimic, zii ca ii dai 5 lei daca tii da inapoi. Mai intai lasa sa-ti dea pantalonii, apoi fugi cu ei si nu ii mai da cei 5 lei promisi laughing. Sper ca te-am ajutat! Funda?

12 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Si daca doamna de servici nu a vazut bine? si te certi degeaba cu fata? mai bine lasi lucrurile asa cum suntwinking

| AliceIDK a răspuns:

1. Ai grija ce faci cu pantalonii
2. Speune-i fetei aceleia ca o spui lui d-nu director.

| Danyelusha a răspuns:

Ii spui dirigintei tale ca ti-a luat pantaloniii si nu vrea sa ti dea, si o iei ca martora si pe doamna de serviciu, ca sa te creada. Apoi, sigur cred ca o sa ti dea. Mult norocwinking
Sper ca ti-am fost de ajutor happy

| SweetElena93 a răspuns:

Sari la bataiehee hee

| χZαнαяєℓ a răspuns:

Bună!
Păăi, presupun că nu sunt din aur acei pantaloni, nu? Îţi cumperi alţii. Sau îi spui că îi cumperi ei o pereche şi apoi să ţii dea pe ăia, nu? Dacă, nu, lasă-i şi tu de pomană, ce o să facă borş cu ei?
Baftă!

| Doηηa a răspuns:

Iti cumperi altii.

| Lovelykat a răspuns:

In locul tau o flocaiam de o faceam titirez domnule(nu-ti recomand astawinking )
1.O rogi frumos spunand ca nu sunt a ei.
2.Vb cu diriginta, directorul/directoarea
3.Vb cu parinti tai si a ei
si o sa tii dea inapoi.Mult bafta

| PsychSţev a răspuns:

O bați.

| Redount2k9 a răspuns:

Spune-i ca sunt pantalonii tai si ca a luat ceva ce nu ii apartine. In extrema cealalta, poti si sa sari la bataie. Sau mai bine, vorbeste cu parintii ei.

| Paul_7461 a răspuns:

Pai. spune'i doamnei/domnului diriginte"patania" si roag'o sa vorbeasca cu aceea fata, sau du-te direct la parintii ei, succes.

| JohnArthur a răspuns:

Pai te duci frumos la ea si ii spui sa iti dea pantaloni poate a gresit fara sa vrea happy

| georgiana159 a răspuns:

Pai, yasana uite ce poti face te duci la fata aceea si ii spui in fata sa iti dea pantalonii si daca nu vrea nu stiu, sau cand isi mai uita ea ceva in vestiar il iei si ii spui ca pana ce nu iti da pantalonii nu ii dai nici tu acel lucru