Eu ca fan Arsenal sper la o victorie in primul meci alor mei, mai ales ca echipa joaca ''acasa'', are avantaj mic. Barcelona are cel mai bun atac dintre toate echipele in acest moment, daca Arsenal castiga razboiul psihologic cu Barcelona si intra cu incredere in meci, ii poate scoate pe Barcelona, a mai fost aproape sa-i scoata in 2011, cand iar s-au intalnit! Arsenal are o revansa de luat in fata Barcei!
Esti si tu microbista? Am parte de tot felul de ''surprize'')), mai tii si cu Barcelona? Vom vedea daca o sa se pregateasca de infrangere sau nu, cert este ca, daca intra cu incredere, mi-e ca tu vei plange!
Nici nu te născuseşi de când sunt eu microbistă.
Bine, bine... vedem noi
Tin cu Arsenal de vreo 11 ani, cam asa, probabil daca intelgeam ce si cum totul despre ei si daca ma nasteam in ''epoca lor de aur'', prin anii 80-90' aveam ceva vechime cu ei. Dar tu de cand tii cu Barca?
''Mica'', aa? Cati ani ai copilas? ) Parca 19, ai zis? Putin respect ca sunt mai mare!
La ''mica'' ma refeream la faptul ca nu prea esti pasionata, nu neaparat dupa criteriul varstei te faceam eu ''mica''.
Tot cam așa ''11 ani '', asta se întâmplă când ai o famelie mare și obsedată de fotbal.
La mine nu e nimeni microbist, doar eu ma uit la meciuri. Eu am aflat de Arsenal din albume(pe atunci erau albume cu echipe), am aflat de la Tv, din jocurile de pe PC, am inceput sa-i urmaresc si mi-a placut enorm echipa, ii urmaresc pana si in zilele noastre, mi-a pus stapanire pe suflet echipa asta, am asteptat ani la rand ca ei sa castige campionatul, dar nimic, o dau in bara an de an, dar asta este! Si totusi, daca de 11 ani esti microbista, eu inseamna ca nu eram nascut acum? Bwuahahaha!
anonim_4396 întreabă:
Cipi1212 întreabă: