| Georgian22 a întrebat:

Myprotein sau pronutrition.
Sau ce-mi recomandati?

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Dintre astea doua myprotein și îți zic și de ce: daca cumperi de la pronutrition un gainer sau un Whey (proteina de zer) găsești în el minim 2 E-uri, suclaroza și nebunii care n-au ce căuta acolo + că la pronutriton carbohidrații din gainer sunt in mare parte zaharuri gen la pronutriton din peste 56g carbohidrați are zaharuri cam 70% din produs pe când la myprotein maxim 2% zaharuri, de ce crezi că la ei un gainer e 40 lei și la firmele uriașe preturile sunt in medie triple? Apoi colorant pe care îl folosește Pronutrition = CARMIN, iar colorantul pe care îl folosește myprotein = sfecla roșie, deci e clar care din astea doua e mai bun happy.

Necunoscătorii iau de la pronutrition sau copii care habar n-au ce e un supliment de calitate. Am fost în America la o sala random și am apucat sa vorbesc cu doi și i-am întrebat de la ce firme iau suplimente, unu a zis WEIDER, celălalt a zis Universal = 2 firme uriașe în America.
- Îți recomand când vrei sa iei ceva proteine, creatina, orice sa iei doar de la firmele astea: Muscletech, Universal, Weider, Cellucor, BSN, Dymatize, BiotechUSA, Scitec Nutrition, ON astea sunt cele mai bune firme.

-Iar cele mai proaste: Redis, ProNutrition, Natural Plus, Jumbo, Mutant. De myprotein nu știu ce să zic, nu am încercat, daca te hotărăști să iei de la ei nu lua toate produsele de acolo asa ca chestie.

Nu m-a platit nimeni sa fac reclama, dar nu vreau sa iei rahaturi laughing, eu iau suplimente -proteina doar de la ON, creatina de la Universal, WEIDER sau Biotech, uneori mai luam un pre workout să îmi dea energie înainte de antrenament de la Universal Shock Therapy sau de la Cellucor C4 original

7 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

ProNutrition folosesc eu si e foarte bine, poti sa ii recomand cu incredere.
MyProtein... nu prea sunt la acelasi nivel, dpmdv.

| aXy99 a răspuns (pentru Plato):

"MyProtein nu prea sunt la acelasi nivel"
Asa e, sunt peste.

| RobertMoon a răspuns (pentru Plato):

E trist sa zici că niste produse făcute într-o comună random din Romania sunt mai bune decât unele făcute în Anglia.
Cel mai lăudat produs de la pronutrition conține guma xanthan, din 77 grame de carbohidrați 44 sunt zaharuri, iar produs similar de la myprotein din 44 g carbo doar 1.6g zaharuri și fără guma xanthan. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pronutrition, de acolo mi-am cumpărat tot când m-am apucat de sala și culturism, sunt o firma foarte serioasa cu preturi bune, plus ca primești proteine și sucuri energetice gratis la o anumita suma

| RobertMoon a răspuns (pentru anonim_4396):

Firma foarte proastă, prețurile reflecta calitatea practic cumperi zahar și euro la cutie și de-aia atrage lumea, dar daca compari ProNutrition cu o firma mare gen Muscletech sau Universal e ca și cum compari Dacia cu Mercedes Benz.

| LupusDei1993 a răspuns:

Mancare naturala, nu porcarii facute de altii.

| aXy99 a răspuns (pentru LupusDei1993):

Si mancarea naturala e facuta de altii, doar daca n-o cultivi tu.