Nu, e acolo în top 10 dar dacă ar fi avut o minte atât de strălucită ar fi luat decizii mai bune în viață și ar fi fost mult mai constant.
Fiecare la timpul lui a fost cea mai strălucitoare stea, fiecare a avut momentul lui de glorie
Un mare fotbalist s-a dus, intr-adevar, dar asta e viata,, cu totii ne ducem. Pentru mine nu a fost cel mai mare dar e printre cei mai mari, un adevarat talent, e o legenda.
AD10s El Pibe D'oro!
Eh, nu chiar. Este si el pe acolo, dar sunt multe alte persoane cu diverse lucruri "realizate". Dar intr-o oarecare masura, toti sunt egali acum
Si cine e The GOAT? Leonel? Inseamna ca nu ai nicio tangenta cu sportul asta daca spui ca Maradona si Ronaldo sunt overrated, primul a luat 2 campionate cu Napoli de unul singur, a adus si a facut-o pe Argentina campioana mondiala in 86', iar Cristi e o masinarie de goluri, e legenda pe unde s-a dus, i-a adus si nationalei Portugaliei singurele trofee ale lor in vitrina, e marcator absolut in UCL, la Real e cel mai bun marcator din istorie, iar in cariera are vreo 800 de goluri, are 5 CL, cam cate are barza in total de exemplu...iar tu spui ca astia 2 sunt overrated...
Fiecare cu parerea lui. Este democratie si fiecare avem dreptul la o opinie. Dupa mine ambii sunt overrated. Imi pare rau ca nu toata lumea iti impartaseste ideile si nu suntem toti ingineri in fotbal ca tine. Hai, salut!
Este dreptul tau sa ai o parere, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie si corecta. Cand afirmi ceva trebuie sa argumentezi, asta iti cerusem, o argumentare, eu am adus-o pe a mea. Vad ca ai aruncat vorba in vant si doar atat, weekend frumos iti doresc.
Omule, parerea personala este o parere personala si atat. Nu am zis eu ca este si corecta. Cum nici a ta nu inseamna ca este. Nu ti-am adus argumente ca nu imi place sa ma arunc in discutii inutile cu oameni care au idei fixiste doar ca sa lungim discutia. Pur si simplu eu asta consider si esti liber sa nu iti convina si sa mergi mai departe.
@siriusblack98 Nu am idei fixiste, e doar realitatea, ca nu esti in stare sa o percepi e partea a 2-a, trebuia sa zici din prima ca esti paralel cu subiectul si te intelegeam. M-am lamurit rapid, dupa 2 reply-uri ai recurs la block, e ok sa avem toti pareri dar cand te si pricepi pe un subiect,, cand nu te pricepi de ce dracu te bagi la discutii care te depasesc? Weekend fain sa ai inca o data iti zic, minte multa!
Crezi că şi Messi e overrated?
Nu, dar a fost printre cele mai strălucitoare. Părerea mea este că Pelle a fost cel mai bun dintre cei buni. Iar printre cei buni îl includ și pe Hagi.
anonim_4396 întreabă: