| sabin89 a întrebat:

Ne-a părăsit o stea a fotbalului mondial. Credeţi că a fost cea mai strălucitoare dintre toate stelele care au apărut vreodată pe firmament?

Răspuns Câştigător
| Florin9Florin9 a răspuns:

Nu, e acolo în top 10 dar dacă ar fi avut o minte atât de strălucită ar fi luat decizii mai bune în viață și ar fi fost mult mai constant.

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fiecare la timpul lui a fost cea mai strălucitoare stea, fiecare a avut momentul lui de glorie

| Drimmero a răspuns:

Un mare fotbalist s-a dus, intr-adevar, dar asta e viata,, cu totii ne ducem. Pentru mine nu a fost cel mai mare dar e printre cei mai mari, un adevarat talent, e o legenda.

AD10s El Pibe D'oro!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eh, nu chiar. Este si el pe acolo, dar sunt multe alte persoane cu diverse lucruri "realizate". Dar intr-o oarecare masura, toti sunt egali acum happy

| siriusblack98 a răspuns:

Nu, nu cred asta. Il consider overrated la fel ca pe cr7.

| Drimmero a răspuns (pentru siriusblack98):

Si cine e The GOAT? Leonel? Inseamna ca nu ai nicio tangenta cu sportul asta daca spui ca Maradona si Ronaldo sunt overrated, primul a luat 2 campionate cu Napoli de unul singur, a adus si a facut-o pe Argentina campioana mondiala in 86', iar Cristi e o masinarie de goluri, e legenda pe unde s-a dus, i-a adus si nationalei Portugaliei singurele trofee ale lor in vitrina, e marcator absolut in UCL, la Real e cel mai bun marcator din istorie, iar in cariera are vreo 800 de goluri, are 5 CL, cam cate are barza in total de exemplu...iar tu spui ca astia 2 sunt overrated...

| siriusblack98 a răspuns (pentru Drimmero):

Fiecare cu parerea lui. Este democratie si fiecare avem dreptul la o opinie. Dupa mine ambii sunt overrated. Imi pare rau ca nu toata lumea iti impartaseste ideile si nu suntem toti ingineri in fotbal ca tine. Hai, salut!

| Drimmero a răspuns (pentru siriusblack98):

Este dreptul tau sa ai o parere, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie si corecta. Cand afirmi ceva trebuie sa argumentezi, asta iti cerusem, o argumentare, eu am adus-o pe a mea. Vad ca ai aruncat vorba in vant si doar atat, weekend frumos iti doresc.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Drimmero):

Omule, parerea personala este o parere personala si atat. Nu am zis eu ca este si corecta. Cum nici a ta nu inseamna ca este. Nu ti-am adus argumente ca nu imi place sa ma arunc in discutii inutile cu oameni care au idei fixiste doar ca sa lungim discutia. Pur si simplu eu asta consider si esti liber sa nu iti convina si sa mergi mai departe.

| Drimmero a răspuns (pentru Drimmero):

@siriusblack98 Nu am idei fixiste, e doar realitatea, ca nu esti in stare sa o percepi e partea a 2-a, trebuia sa zici din prima ca esti paralel cu subiectul si te intelegeam. M-am lamurit rapid, dupa 2 reply-uri ai recurs la block, e ok sa avem toti pareri dar cand te si pricepi pe un subiect,, cand nu te pricepi de ce dracu te bagi la discutii care te depasesc? Weekend fain sa ai inca o data iti zic, minte multa!

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Pe mine mă deranjează chiar şi faptul că există acel buton "ignore".

| sabin89 explică (pentru siriusblack98):

Crezi că şi Messi e overrated? happy

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

E bun la o adica, dar e folosit in abuz de lasii care nu sunt in stare sa argumenteze ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce moare, toti zic ca era cel mai bun. Asa o sa fie mereu.

| NoisyLight a răspuns:

Nu, dar a fost printre cele mai strălucitoare. Părerea mea este că Pelle a fost cel mai bun dintre cei buni. Iar printre cei buni îl includ și pe Hagi.

| boss97 a răspuns:

Lasă că acum joacă pentru FC RAIUL VECHI