Cand citesti presa din The Sun a.k.a can-can,, e normal sa crezi ca pleaca. Mai degraba pleaca Ozil decat Sanchez...
Nu sunt singurul care crede ca Arsenal la anul in Championship . Pleaca Ozil cu Sanchez se duce echipa . Pe Sanchez nu ia cine stie ce suma, maxim 60 de milioane si pe Ozil in jur de 80-90, deci nu ia nici 3 jucatori de BPL .
Clasamentul va fi asa 1. Chelsea 2. M.City 3. M. United 4. Spurs 5. Arsenal 6. Liverpool… Trebuie Klopp imediat sa scape de tepele alea de Firminho si Can, sa il bage pe Karius titular sau sa aduca un portar de Anglia, nu de liga 1(Romania) si apararea trebuie sa o intareasca…
Daca fac niste transferuri bune, chiar foarte bune o sa aiba sanse. Liga din Anglia e foarte bine intarita si in fruntea clasamentului si la coada lui, fiecare are minim 3 vedete, si niciodata o sa stii ce o sa se intample, daca o sa fie ca Leicester sau ca Arsenal. Adica Leicester a luat titlul imediat ce a intrat in PL, si Arsenal se bate pentru loc de Europa League, la Champions League numai au sanse
Tu ai comparat primul Arsenal cu Astra. Astra e deja in optimi, ii fac praf pe aia de la Genk, o sa le dea umilinta. Sumudica cel fara frica!
Cum sa compar? Simplu, m-am referit ca noi avem o singura echipa in primavara europeana, o perfomanta pentru noi. Astra e la nivelul sau acum, Arsenal daca ajungea in EL cred ca era in sferturi, eliminata de Anderlecht, United sau Roma… la asta m-am referit
Nu am chef de troll…
Mai exista altceva despre fotbal? In 12 ani de cand ma uit la fotbal cred ca stiu ce e important si ce e mai putin neimportant… Normal ca tu imi spui asta ca te afecteaza adevarul: "Arsenal numai e echipa de UCL, poate de EL, dar pierde in semifinale" .
Inafara de plod mai stii sa zici altceva?
Nu chiar 12, dar 11 impliniti, trec spre 12…(am exagerat cu aproape un an, csf, n-ai csf). Primul meci a fost la 4 ani jumate, si a fost Steaua - CFR Cluj, 2-1. De atunci urasc FCSB(Fac ce spune Becali).
Ce spun ca e ilegal de prost? Ca Arsenal numai e echipa de UCL, uita-te la Spurs, ce echipa au, pe unde va prind baietii aia va sparg de acum in colo.(Cech numai rezista mult la nivel mare, i-a cam sunat ceasul, are o cariera stralucita la Chelsea si putin la Arsenal).
Aham,, ne cam sparg de ne mictionam pe ei mai mereu, asa e.
sezonul trecut au terminat pe 3 luand 5-1 de la Newcastle,, despre ce vorbim? Lasa,, ba,, anii aia, ca habar nu aveai ce se intampla acolo la 4 ani jumate? Ca asa pot sa ma trec de cand m-am nascut ca ma uit la fotbal si sunt niste ani mai consistenti decat ai tai/
Ala a fost primul meci din care am inteles ceva… Imi zicea tata ca radea de mine ca eram prea concentrat, si cand a dat Steaua al doilea gol am crezut ca a dat CFR . Oricum nu ai cum sa ma crezi, deci degeaba vorbesc…
Vezi ca va luati in seara asta de la Sutton United… Nici nu stiu in a cata liga in Anglia e aia
United are echipa buna sezonul asta, dar nu toti dau randament si nu toti joaca pe stilul din Anglia… Si in plus FA cup nu conteaza asa mult, mai bine te concentrezi pe clasament. Aveti probleme in poarta, de fapt aveti peste tot . Dupa cum am spus mai spus Cech numai duce mult, ar fi bine sa se retraga ca duce echipa in jos, se crede Buffon mai nou… Daca il luati pe Begovic si scapati de Mustafi si Xhaka si aduceti ceva mai bun o sa aveti apararea mai buna… Xhaka n-a aratat nimic si nu o sa arate, sper sa il luati pe Andre Gomes
Nicio sansa poate cad iar in div2 PS, nu iti pot raspunde ca sunt membru junior
crouch întreabă: