Intrebarea e ceva de genul "daca drogurile te fac sa te simti bine, de ce nu sunt bune?"
Pãi as intelege sa folosesti steroizi daca concurezi intr-un sport, fiind permisi, sau vrei sa obti rezultate extraordinar de rapide fiind "bun" la ceva. Intr-o competitie etc
Am si efecte adverse unii.
Dar doar pentru masa musculara, de ce i-ai folosi? Ai cumva +50 de ani? Pune mana si documenteazate ca poti pune masa musculara considerabila si natural.
Recuperarea e optima, doar nu te supra-soliciti si lucrezi cu volum, masa musculara e direct proportionala cu volumul pe care Il ai timp de sapãmâni/lunã/an.
Iti creste rapid masa musculara dupa sterorizi, dar vezi cum iti scade dupa ce te lasi de sala.
Pot avea multe reactii adverse neplacute
Dar una peste alta steorizii is considerati o metoda de a trisa, a capata masa musculara cu putin efort. Parca sunt si interzisi
"parca"?
Si nu sunt doar pentru masa musculara, sunt si pentru cresterea rezistentei (vezi cei de la turul frantei, baga injectii cu steroizi la greu).
Pai asa cum arata raspunsurile... pentru ca creeaza multa ceata in jur. Steroizii sunt medicamente care au ca efect principal la sportivi grabirea recuperarii dupa antrenament. Efectele secundare sunt date de ignoranta celor ce nu citesc pana la capat, apoi isi dau cu parerea dupa ce au citit titlul.
Oare cat de daunatoare sunt implanturile de silicon, as intreba? Dar implanturile dentare? Dar cel de par? Sau poate stiu cei ce citesc doar titlurile ce rau sau bine face liposuctia?
Sunt daunatori. E chiar imposibil sa nu ai niciun efect advers. In timp, vei avea probleme. Ficatul, colesterolul, testiculele, sa nu mai zic ca daca ai predispozitie genetica poti cheli, sa faci ginecomastie, sa ai acnee etc.
Da, inteleg! Incerci tu sa spui ceva, dar nu ai vorbele la tine. Mai citeste odata ce ai scris.
Ce vrei sa spui?
Din ce ai spus tu acolo, a sunat ca si cand le-ai fi luat apararea. Daca si alte chestii iti fac rau, nu inseamna ca steroizii sunt buni. Una e sa iei doze fiziologice si alta e sa iei pentru a creste in masa musculara. Deci cantitati mari si perioade indelungate. Cunosc persoane care iau de ani buni si le-am vazut evolutia. Si nu doar la exterior, unii au fost sinceri si mi-au spus si ce probleme au avut si/sau inca au.
Ok! Deci nu iau apararea ( nu ca acest subiect ar avea nevoie de apararea mea. Tot ce promovez este invatarea, informarea impotriva inghitirii pe nemestecate a unor minciuni pregatite de un interes financiar de cele mai multe ori.
Deci iata pe unde se vede indoiala ta in afirmatii si de unde rezulta
dezinformarea. Deci daca ai genetic destinat calvitie, de ce mai ai nevoie de steroizi pentru a indeplini asta? Sau daca nu iei poti sa nu faci calvitie invingand geneticul? Toti cei cu calvitie au luat sau? Apoi spui ca doze fiziologice, ce inseamna asta? Nu stiu dar par ca ar fi o exceptie, adica asa mai merge. Pai, cum asa? E bun? E rau? Depinde de doza? Apoi acel am auzit de la... sau cunosc pe unul care... Tinere TE ROG crede-ma este departe de a fi o sursa corecta de informare. REPET, nu promovez dar nici nu acuz inainte de a intelege fenomenul, lucru pe care ti l-as recomanda si tie (voua) apoi va astept cu mare placere la orice discutie. Mai am un exemplu, si este ultimul. A intrebat un pusti aici cat are diametrul interior discul de la o gantera. Nu prea a stiut nimeni, dar multi stiu sau pretind ca stiu despe antrenament, suplimente si chiar "altele". Cum asa? Iar ne pricepem toti la acoperis dar nu stim ce este aia fundatie? Oricum multumesc pentru raspuns. Inca o data nu mi-o lua in nume de rau. Daca vrei sa stii adevarul nu te opri din cautare!
Cred ca stiu mai multe decat tine despre subiectul asta, dar nu are rost sa continuam, esti prea ignorant. Acesta va fi ultimul meu raspuns. Daca ai un genetic destinat calvitiei inseamna ca vei cheli la un moment dat, sa spunem 40-50 de ani, daca iei steroizi, e foarte posibil sa chelesti cu mult inainte, la 30 sa zicem, cine ar vrea sa fie chel la o astfel de varsta oarecum frageda?
Dozele fiziologice sunt acele doze prescrise de medic, te ajuta sa ajungi la cantitatea normala de testosteron al unei persoane de varsta ta, cei care iau steroizi pentru hipertrofie musculara sau pentru orice alt avantaj de acest gen (anduranta, forta etc.) folosesc doze cu MULT mai mari. Si de 100 de ori mai mari decat dozele prescrise de medic pentru anumite afectiuni.
Cat despre diametrul discului, este complet irelevant, nu asta e fundatia, nu e nevoie sa ridici discuri, te poti antrena cu ORICE, corpul tau nu cunoaste discul, haltera etc., el recunoaste doar stimulul si intensitatea lui.
Pentru ca au foarte multe efecte adverse, unele pot fi chiar și mortale
Mortal? Da, ai dreptate, stiu o intamplare. Un vecin, 70 ani, fractura de tibie, a luat recomandat de medic Deca pentru recuperarea mai rapida a osului. A murit 10 ani mai tarziu, sarmanul. Si cati alti or mai fi dar nu stim noi de ei.
:-)
Crezi ca daca te fac "baiat mare" sunt si sanatosi?
Read this
https://www.romedic.ro/......ra-0P36251