'oare'? clar e asa, asta e si problema mea. poate constructia oaselor este mai vizibila si ai oasele mai grele incat ai impresia ca esti 'grasa'.
Asa e constructia ta ...nu ai ce sa faci, cat te-ai chinui. Eu am o problema asemanatoare numai ca nu pot slabi la fata
Nu poti schimba metabolismul intr o luna...mai dai timp si o sa ai rezultate, la unele persoane se vede diferenta intr o luna la altele in 3 sau 6...
Taiby are dreptate,una dintre probleme ar fi faptul ca asa este geneticul tau dar poti incerca alta varianta, unele grupe musculare la unele persoane sunt mai deficitare ca celelalte, si trebuie lucrate separat intr-un alt mod, si sa introduci ceva greutti, din ceai enumerat tu acolo sunt exercitii de aerobic, incearca ceva aparate cu greutati, incearca sa introduci cam 5 exercitii la picioare dupa care banda sau bicicleta, si fa de 2 ori pe saptamana, incearca asta 2 3 saptamani si vezi ce rezultate ai.plus alimentatie ok?
Esti din Bucuresti?
O luna jumatate este o perioada foarte scurta pentru a slabi in aceasta zona, fiindca corpul va consuma aceste calorii doar daca este obligat. Trebuie sa fii perseverenta cu alimentatia si sportul. Oricum, rezultatele nu vor fi exceptionale daca ai silueta sub forma de para. Dar crede-ma ca merita sa continui, fiindca picioarele tale vor fi vizibil mai suple. In ceea ce ma priveste, daca vreau sa slabesc la picioare, imi stabilesc un termen de alimentatie restrictiva de cel putin 3 luni. S-ar putea sa slabesti mai greu in aceste zone, insa ai si un avantaj: aici te vei ingrasa intodeauna mai greu.
Nu este nicio problema. Pur si simplu, organismul elimina grasimea ultima data din locul unde ai pus prima data.
Este ca si cum ai umfla un balon si apoi l-ai dezumfla. Adipocitele nu se inmultesc cand te ingrasi, ci se umfla.