| MyFavoriteAvatar a întrebat:

Nu se vede dar il simt(abdomenul)sunteti de acrod cu mine?

Răspuns Câştigător
| A12NDRA a răspuns:

Da sunt de acord, si la mine e la fel, dar bine eu am burtica.Te contrazic @yoandr33a am avut un prieten care avea muschi si abdomen, dar uneori i se vedea uneori nu, nu depinde neaparat de grasime pentru ca el nu avea asa ceva.

4 răspunsuri:
| AaaMoods a răspuns:

DA

| WeaponGirl a răspuns:

Daca ai tine un regim sa scapi de grasime s-ar si vedeawinking

| zBurLituU a răspuns:

SAlut daca vrei sa ti-se vada abdomenul tine o dieta numai pe fructe si legume si putina carne fiarta fara grasimi, normal ca trebuie sa faci si miscare de faci de 3x pe saptamana abdomene dar cel mai mult nu crunch, doar forfecari de picioare, ridicari de picioare exercitii care sa iti lucreze doar partea inferioara a abdomenul. Daca vrei ceva mai repede, faci Cardio de 3x pe saptamana plus exerctii(exp Luni, Miercuri si Vineri fac cardio beau multe lichide, Marti, Joi si Sambata abdomene(Martea fac partea inferioara a abdomenului, Joi cea superioare iar Sambata inferioara)) duminica Pauza ai dreptul a manca gratar oleaca de grasimi, ciocolata si foarte multa lamaie cu ceai si sa nu uiti dupa ora 7:45 cel tarziu sa nu mai mancanci ( prima data o sa sa iti fie foame dar dupa ce te obisnuiesti o sa iti fie usor) Sper sa iti fie de folos.

| valyNo1 a răspuns:

Da da da da da da