| vladdd16 a întrebat:

Nu vi se pare ca Neymar este un mincinos.La inceput zicea ca nu se duce ni la Barca nici la Real. Dupaia a zis ca vine la Barca si acum semneaza cu Madrid. E clar ca se duce dupa bani. Asta a si cautat de la inceput, daca ar fi vrut sa castige titluri ar fi veit la Barca.Pacat, aveam o parere buna despre el, o sa ajunga un ratat ca Higuain care joaca ultimele 10 minute

2 răspunsuri:
| Gabriel1 a răspuns:

Higuain a fost,daca nu ma insel,crescut de Real, deci isi bat joc de "propria marfa".Cat timp ia banul, 3-4 ani,il doare-n basca,apoi se duce sa joace fotbal daca Realul il alunga, apoi iar este vandut, cam asa se intampla...eu unul nu stiu ce vedeti voi la el,da, stie scheme, dar in unele meciuri nu stiu cine e Neymar.

Hai Chelsea!

| ThePoet a răspuns:

Mna bine, ma. Pai a facut asta doar ca sa mai mentina suspansul. Cu cat a lungit-o mai mult cu atat a mai avut alte conferinte de presa cochete, alti bani facuti din interviuri si asa mai departe. Logic ca facuse deja o alegere, doar nu e prost sa piarda atatia bani cat i se ofera, dar a tras si el de timp in folosul sau.