| vandrei a întrebat:

O curiozitate mai mult.
Eu la aproape 27 ani, 1.90 si 83kg cam la cate kg as putea ajunge facand sala timp de 3-6-12luni, respectand un program relativ normal/tineresc de sala-masa-somn.
Am un metabolism destul de rapid, pun in greutate destul de greu si slabesc foarte repede.

Multam.

11 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Pai ce vrei pana la urma? sa pui pe tine sau sa dai jos? ca nu inteleg?

Totul depinde de cum te antrenezi la sala, iti stabilesti exercitiile in functie de obiectivul pe care il ai. De exemplu daca vrei sa mai dai jos din kg, exercitiile cu greutati sunt aproape nefolositoare, in cazul asta ai nevoie de multa alergare si mers pe bicicleta.

Răspuns utilizator avertizat
| Nickname1890 a răspuns (pentru vandrei):

Da asa e ca esti si inalt, 1.90, acum am vazut.

Pai in principiu cu un antrenament ok si dieta pusa la punct poti sa pui si 1kg la 2 saptamani sau chiar mai mult

| greyhound a răspuns:

Cu timpul o sa inveti ca nu te ajuta cu nimic cantarul; oglinda e singurul instrument adevarat de masurare, restul sunt statistica

| cristi1505 a răspuns:

Depinde de organism, de suplimentele luate, de odihna, de mese etc.Sunt multi factori care pot interveni.
P.S:in minim 3 luni apar rezultate.

| Epigonul a răspuns:

In functie de scopul pe care doresti sa il ai la sala.Anume,sa te ingrasi, sau sa slabesti? Poate doresti doar sa te mentii, in acest caz ai nevoie de o dieta pe masura.Eu de exemplu sunt aproape identic, ma ingras foarte greu si slabesc usor.In 4-5 luni de sala, am reusit sa pun 5 kg pe mine,, fapt de care sunt mandru.Deci la fel poate fi si in cazul tau, dar cum am spus mai sus, nu neaparat.Eu aveam nevoie sa ma ingras, tu poate ai nevoie sa te fibrezi, ceea ce inseamna sa slabesti si sa pui masa. Tine minte, dieta si stilul de viata reprezinca cca. 70% din programul tau daca te vei apuca de sala si pe urma exercitiile lucrate.Deci,inainte sa te apuci, trebuie sa iti pui intrebarea, ce vrei sa realizezi la sala?!

| Epigonul a răspuns (pentru vandrei):

Pai in cazul asta, evident vei ma creste putin in greutate, dar cat anume si in cat timp, depinde de alimentatia pe care o vei avea.Sala iti provoaca foame,deci evident vei manca putin mai mult,ceea ce este bine, pentru a te mentine vei avea nevoie de energie, care o scoti din alimente.Fa singur un test, inainte sa mergi la sala, cantareste-te. Dupa 2 luni de sala, fa-o din nou si vei observa diferenta, mai mult sau mai putin vizibila.Dar eu zic ca in 4-5 luni ai putea sa pui undeva la 5-6 kg,dar nu pot spune cu exactitate, depinde de organismul tau, cum raspunde la activitatea fizica, cum arde caloriile, s.a.m.d.Succes!

| Epigonul a răspuns (pentru vandrei):

Incearca sa eviti atunci cat mai mult posibil, mediile care iti provoaca stres, prin alta metoda totusi decat de a te muta din Romanialaughingdeoarece alta solutie nu prea vad. Oricum sala, este un bun loc pentru a-ti elimina stresul acumulat in timpul zilei, cel putin asa trebuie privita.Cu multa placere!

| cryssa200128 a răspuns:

Cam 6 kg depinde de fiecare organism