| TheHunter38 a întrebat:

O sa iau proteine rapid mass, dar cantitatea recomandata este de 3 cupe/ zi, Dar eu ma gandesc sa iau 6 cupe /zi,(2 dimineata, 2inainte si 2 dupa sala.~Sala voi face spre seara~ ) si 3 in ziua cand fac pauza. (asa mi-au recomandat mai multi prieteni care fac sala de mai mult timp)
Ce ziceti procedez bine?

14 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Nu procedezi bine deloc! se ia asa cum scrie in prospectul fiecarui produs! nu se iau proteine in loc de mancare, ci pe langa aceasta, dupa antrenament de obicei! daca chiar vrei rezultate bune, cumpara proteine de calitate, adica alea mai scumpe! cu prafuri ieftine nu vei face mare branza! bafta! si sa nu uiti de antrenament! happy la urma urmei, proteinele doar ajuta, antrenamentul face diferenta!

| BracKMyhay95 a răspuns (pentru RS4):

Este total invers. Ar fi cam 10-20%antrenament, 80%alimentatie(cu multe proteine) si odihna( mega importanta)

| Cosmin86 a răspuns:

1. Rapid mass = un weight gainer bazat pe CARBOHIDRATI, nu pe proteine.

Are o concentratie foarte mica de proteine.

2. Excesul o sa fie eliminat de corp si nu faci decat sa-ti fortezi ficatul, nu progresezi mai repede daca iei in exces happy

Ramai la 2 grame de proteina / kg-corp zilnic ( din mancare+suplimente ) si la 3-4 gr de carbohidrati/kilogram-corp si o sa progresezi foarte bine.

| Almássy a răspuns:

Nu! daca asa scrie pe cutie atat sa iei ca doar n-au scris degeaba

| Almássy a răspuns:

Daca prietenii iti spun sa mananci otrava ca e buna mananci?

| Maryan_Voicu_1993 a răspuns:

Nu depasi doza daca mai vrei sa ai ficat

| FuriousMadalin96 a răspuns:

Salut.Daca depasesti doza recomandata o sa ai mari probleme de sanatate, ramai pe 3 cupe, nu asculta de prieteni, ei nu sunt antrenori specializati, o sa-ti para rau daca depasesti doza recomandata, gandeste-te!

| Mephisto666 a răspuns:

Trebuie facut neaparat cu apa cumparata sau pot si cu din asta de la robinet?

| Leu_Emanuel_1995 a răspuns:

Ia uita-te tu pe net cum sunt multi deformati din cauza proteinelor asa ca intreba-te si gandeste-te daca faci ce trebuie.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Leu_Emanuel_1995):

Deformati din cauza proteinelor? Poate imi arati tu UN SINGUR CAZ.

Stii ca proteinele se gasesc si in mancare, nu? Adica TU consumi proteine ZILNIC.

Copil mic paralel, mai citeste

| Leu_Emanuel_1995 a răspuns (pentru Cosmin86):

Fa ce vrei e viata ta nu ma intereseaza.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Leu_Emanuel_1995):

Atunci nu mai spune aberatii, copil mic paralel ce esti

| YuHu3x a răspuns:

Nu incerca sa te grabesti. Prietenii tai nu stiu ce zic. 6 cupe? O sa devii deformat! Poti s-o iei pas cu pas, in zilele in care iei pauza nu trebuie sa iei nici-o cupa daca nu faci nimic, n-o sa te ajute cu nimic dac-o iei! Stiu ca vrei sa fi " bine facut" foarte repede, da' incearca s-o iei pas-cu-pas(step by step). Marii culturisti n-au luat 6 cupe pe zi! Au luat-o cu incetul si ai vazut unde se poate ajunge.

| Goldenboy97 a răspuns (pentru YuHu3x):

Ba desteptule cum sa nu iei nicio cupa in zilele de pauza, atunci cand muschii se refac si au nevoie de nutrienti constant...KIll yourself!