Carnitina e un supliment useless daca ma intrebi pe mine. Daca consumi carne sau peste, si unele legume, doar ca la legume e cantitane nesemnificativa fata de carne nu e nevoie sa suplimentezi si tu. 1000 mg pe zi nu are cum sa iti faca rau...doza maxima este de 4000 mg, este un aminoacid. Nu provoaca tensiune, ba din contra studiile spun ca o scade, tu probabil o confunzi cu arginina care e responsabila cu cresterea de oxid nitic in corp, ala iti creste tensiunea, subtiaza venele, iar sangele ajunge mai usor in tesuturi, anyway eu zic ca e useless. Am facut un experiment cu cineva, i-am dat carnitina inainte de antrenament si a avut efect fix 0, dar cine stie, poate la tine functioneaza. Daca vrei un arzator bun de grasimi incearca Muscletech Hydroxycut sau Lipo6. Asta foloseste un tip de la sala care merge la concursuri de culturism si spune ca sunt bune, eu nu iau fat burner nu am nevoie de asa ceva.
Nu consum carne decat f rar.Iau si arginina o pastila pe zi pentru oxid nitric,dar stiu ca de la carnitina ma intepa inima mai demult, dar era pulbere si calitate mai proasta. Acum iau ca pastila si e mult mai ok, chiar ma ajuta, transpir mai mult, am mai si dat jos din surplisul de grasime de pe abdomen, dar mereu combin cu sportul si se vad rezultate! Multumesc pentru recomandare.
Carnitina e neofensiva, fara efecte secundare. Poti baga 2 pastile pe zi linistit. Nu e toxic si nu-ti afecteaza ficatul cum ar fi sa zicem steroizii. Desigur orice in exces strica, dar aia ai putea vedea dupa cum te simti si ai stii imediat cand sa te opresti cum ar fi cu alcoolul .
Scrie pe prospect.
Ce e mai mult nu este neapărat și mai bun, mai ales la suplimente alimentare.
Dacă vrei ceva care să-ți dea energie, atunci de ce nu folosești un pre-workout? Cât despre carnitină, trebuie să scrie pe etichetă limita. Uite, de exemplu, L-Carnitita TABS de la GymBeam la modul de utilizare spune: " Se recomandă administrarea a căte 2 comprimate de 1-2 ori pe zi. ".
https://gymbeam.ro/l-carnitin-tabs-100-tab-gymbeam.html