"Am deja o dieta vad rezultate dar bicepsul tot mic imi e))"
Asta e inzestrarea ta genetica
Antreneaza-l mai des si obisnuieste-te cu el asa.
Nu e mult 4 exercitii pentru un muschi mic? Redu la 3 sau chiar la 2 exercitii.
Toate grupele le antrnez de 2 ori pe sapt in afara de spate si trapez, si picioare.
Macar am noroc cu pieptul
Deci in afara de cele mai mari grupe, pe restul le antrenezi de doua ori
Am inteles. Continua sa le antrenezi, la un moment dat vor creste. De fapt, vor creste constant, dar la un moment dat va fi vizibila hipertrofia.
Si Shawn Rhoden are bratele mici in comparatie cu ceilalti competitori si totusi a castigat Mr. Olympia anul trecut.
Nici bicepsii mei nu prea cresc, asta e, avem gene proaste. Tot ce pot sa iti sugerez este sa fii perseverent. Continua sa il antrenezi, antreneza-l cat poti de tare, pana la epuizare fiecare serie. Antreneaza-l de 2 ori pe saptamana.
PS: Presupun ca esti in surplus caloric si proteic.
Si daca bag steroizi prostule tot trebuie sa depun efort, pentru unu care baga steroiz ii e mai greu, se vede ca nu stii nimic despre fitmness
Pai vad ca te pricepi. Esti meserias, desteptule.
Nu chiar sunt documentat dar bicepsul e punctul meu slab
Incearca sa lucrezi doar cu bare, iar la sfarsit sa faci un exercitiu care arde muschiul bine gen flexii la cabluri.
Nu mi plac exercitiile cu bare
Nici mie nu-mi place sa lucrez spate la sala, cred ca am o problema psihica cu ziua de spate, dar tot o fac, am cativa ani de sala si am crescut foarte bine, am facut doar exercitii pe care le simteam eu ca,, intra bine,,. Eu la biceps lucrez cam in ordinea asta de obicei: flexii cu gantere din picioare, flexii cu bara dreapta din picioare, ciocane in fund pe banca, iar la final flexii la cabluri/flexii concentrate cu greutate mica pana imi arde muschiul - cateva serii maxim 4.
Eu iubesc sa lucrez spate
Mananca sanatos, fara zahar si alte chestii. Conteaza si asta
Mai ales fara Cola.
Cand mananci pentru muschi te gandesti CE SA ADAUGI, nu ce sa elimini.
Gen 4 fripturi pe zi, 30 de oua pe saptamana, etc.
Stai tu linistit ca am deja o dieta in special bicepsul nu mi creste
Da. Corect eu nu am.zis sa manance putin. Sa manance mult de calitate.
Am deja o dieta vad rezultate dar bicepsul tot mic imi e))
"Am deja o dieta vad rezultate dar bicepsul tot mic imi e))"
Asta e inzestrarea ta genetica
Antreneaza-l mai des si obisnuieste-te cu el asa.