| Freaky a întrebat:

Of, s-a retras Adam Malysz din sariturile cu schiurile, ati vazut? Mie imi pare sincer rau ): Apropo, urmariti sporturile de iarna? (grand slalom, ski jumping, biathlon, ski alpin) Eu am urmarit cu cea mai mare placere, FORZA Austria la sarituri si Germania la restul! \m/

3 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Intr-un fel imi pare rau dar in altu imi pare bine pentru ca el daca mai statea 2 ani ajungea ca Iane Ahonen care a ajuns praf asa ce e mai bine sa se retraga in glorie. Eu urmaresc fiecare etapa din sarituri cu schiurile si biathlon dar pe restul nu le prea apuc la sarituri cu schiurile imi place de simon Ammann, dar, tie?

| Freaky explică:

Eu cu echipa austriaca! Dar in special de Morgenstern. si nu pentru ca e numarul 1, pur si simplu il admir! Si Amman e grozav desigur! Jos palaria in fata lor

| Alexandru a răspuns:

Da. E pacat ca s-a retras. Am urmarit cu mari emotii ultima etapa de la Planica.Se pare ca acest sezon a adus mai multe retrageri ca niciodata.Si Mika Kojonkoski s-a retras se pare din activitatea de antrenor, insa ceritudine este doar faptul ca nu va mai antrena echipa Norvegiei.
La schi fond si-a anuntat o mare campioana, asemenea lui Adam Malysz, Petra Majdic.
La schi alpin, si-a anuntat retragerea Michael Walchofer.
Poate ca sunt mai multi care se vor retrage si inca nu si-au anuntat retragerea. Mare pacat pentru toti.
Sper din suflet ca marele Ole Einar Bjoerndalen nu se va retrage. Este regele sporturilor de iarna.