Hmm...genoflexiuni,sarituri pe loc de cate ori poti tu.aa. 5extensii 2flotari.si poti cauta pe net exercitii fizice
gasesti:*^^sper ca te-am ajutat
Pe limba spaniola.
Aaaaaa, eu stiam ca se scrie: ¡Hola! Dar poate tu stii mai bine, poate ai fost in Spania
Poate:-)
Si spune-mi cum e in Spania, daca tot ai fost, si mai spune-mi ceva in spaniola, ca vreau sa invat?
Nu am fost dar mai stiu cate ceva. Vorbim alta data cand o sa posteze cineva o intrebare despre Spania ok?
Ok, dar sa inveti spaniola pana atunci
Fara sa fiu rautacioasa, 220V, dar daca tot corectezi lumea. incearca sa scrii si tu corect, nu fa de-acum pe inteligentul doar pentru ca te-a enervat ceva, nu e prea corect. ah, by the way, ma refeream la acel " sti" scris de tine. Zic si eu...
Da, eu imi recunosc greseala, nu ma supar, sa stii, bine ca mi-ai semnalat greseala, mersi
Hi, hi, nu ma asteptam sa imi raspunzi atat de dragut. Cu placere
Dar ce crezi, ca sunt vreun animal ca altii sa injur ca porcul, din ceva ce era corect?
Nu, dar din nu stiu ce motiv, oamenii de obicei se agita cand sunt corectati.
Ai dreptate, poate ma agit si eu, dar nu la chestia asta, ai avut in totalitate dreptate
Poti incerca niste exercitii usoare care sa nu te solicite prea mult.Pentru brate iti recomand un exercitiu cam asa:iti tii bratele astfel incat sa se formeze un unghi de 90 grade intre corp si antebrate, tinand in mana o sticla de 2l plina 3/4 cu apa.Scuturi sticla de cate 50 de ori(un set), apoi faci pauza, faci 3 seturi in total. Ajuta foarte mult in subtierea bratelor si te face sa te simti mult mai bine.La mine a dat roade.Cat despre picioare, fa cate 10 genoflexiuni si 20 abdomene.
Eu fac zilnic 100 de abdomene. Pentru a ajunge aici trebuie să începi cu vreo 20 - 25 și pe zi ce trece ajungi să faci mai multe. Adică organismul începe să fie capabil să reziste la mai mult. Dacă vrei pentru brațe : Stai pe vârfuri și te prijini cu buricele degetelor de o suprafață ( de perete spre exemplu ) și te lași ca și cum ai face flotări numai că pe verticală. Asta ajută pentru brațe.
Da sunt de acord cu somnul dar e o mica problema...nu e exercitiu fizic.
Http://www.youtube.com/......p?/results Eu fac din exercitiile care le face tipa asta si vreau sa zic ca au dat rezultate;)
GoldenLemon întreabă: