| ChristinaGM a întrebat:

Oricine poate sa faca spagatu?

Răspuns Câştigător
| Cleudiu a răspuns:

Daca faci exercitii, da!

14 răspunsuri:
| Dinamovistul101 a răspuns:

Da.

| MihàiEminèscù a răspuns:

Nu, majoritatea nu pot sau nu incearca!

| Andr33a123 a răspuns:

In mod normal DA. Doar ca cred ca iti trebuie antrenament. el poate dura probabil cateva luni. Dar eu zic ca merita big grin

| Arl34 a răspuns:

Salut,nu unii oameni chiar nu o pot face, fiindca nu sunt flexibili.Chiar si cu exercitiu, nu o pot face... Daca tu poti nu iti pot spune decat bravo! Funda?

| charleslouboutin a răspuns:

Teoretic da.

| Isabella110 a răspuns:

Nu. Nu oricine poate face spagatul. Gen, te trezesti dimineata : "Ah, toti pot face spagatul? Il fac si eu!" Este foarte periculos sa il faci fara macar un pic de atrenament sau exercitii fizice. Nu e de gluma! Iti poti rupe ligamentele. Spagatul este aducerea picioarelor la un unghi de 180 de grade intre ele.Ca sa-l faci pana la pamant iti trebuie multa munca si nu odata pe saptamana, ci zilnic 20-25 de min. Plus de asta trebuie sa fii flexibil pentru a face spagatul. Este ceva care se obtine greuwinking Oricum multa bafta si fii atenta! Te pup.

| ascovit a răspuns:

Da. oricine poate face spagatul atata timp cat exerseaza.

| SefaTa97 a răspuns:

Nu. Depinde de elasticitatea fiecarei persoane.

| iuliaa27 a răspuns:

Nu poate toata lumea. Eu. spre exemplu nu pot.

| antohianda a răspuns:

Da,oricine. Daca vrei, trebuie in fiecare seara sa stai foarte cracanata cam 20 minute si cam intr-o luna vei putea[daca nu esti flexibila]

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

Nu. depinde de flexibilitatea corpului tau. Poti sa faci oricate exercitii si tot sa nu poti sa faci spagatul.

| Bia2001 a răspuns:

Da, daca te antrenezi

| Andyᵗᵐ a răspuns:

Oricine cu talent.

| CEstLaVie a răspuns:

Nu.

Întrebări similare