In mod normal DA. Doar ca cred ca iti trebuie antrenament. el poate dura probabil cateva luni. Dar eu zic ca merita
Salut,nu unii oameni chiar nu o pot face, fiindca nu sunt flexibili.Chiar si cu exercitiu, nu o pot face... Daca tu poti nu iti pot spune decat bravo! Funda?
Nu. Nu oricine poate face spagatul. Gen, te trezesti dimineata : "Ah, toti pot face spagatul? Il fac si eu!" Este foarte periculos sa il faci fara macar un pic de atrenament sau exercitii fizice. Nu e de gluma! Iti poti rupe ligamentele. Spagatul este aducerea picioarelor la un unghi de 180 de grade intre ele.Ca sa-l faci pana la pamant iti trebuie multa munca si nu odata pe saptamana, ci zilnic 20-25 de min. Plus de asta trebuie sa fii flexibil pentru a face spagatul. Este ceva care se obtine greu Oricum multa bafta si fii atenta! Te pup.
Da,oricine. Daca vrei, trebuie in fiecare seara sa stai foarte cracanata cam 20 minute si cam intr-o luna vei putea[daca nu esti flexibila]
Nu. depinde de flexibilitatea corpului tau. Poti sa faci oricate exercitii si tot sa nu poti sa faci spagatul.