. " Ce parere aveti despre echipa? " - O echipă obişnuită, de duzină, care cu mult noroc a rămas multe sezoane în Liga 1.
Te inseli.Nu cred asta.Am fost noi un grup unit, profesionist si modest.Asta e secretul.MUNCA,TALENTUL si MAI ALES MUNCA SI PERSEVERENTA JUCATORILOR! Si aveam si un antrenor MARE, si acum il avem, pe GRIGORAS!
Aţi fost, aţi fost. Profesionist din cale afară 20 de ani la mijlocul clasamentului. Serios acum, nu am nimic cu această echipă, dar prea o ridici în slăvi. Este o echipă, să zicem, de tradiţie a campionatului nostru şi atât. Cât despre Grigoraş, tot respectul. Un antrenor foarte bun şi cu o personalitate puternică.
Am castigat cu Juventus in cupa uefa in 1988 nu stiu sigur anul cu 1-0, am jucat in Europa de multe ori, ne-am clasat pe 4 intr-un sezon si performantele de dupa 2011.Deci shut up si FORZA OTELUL!
Îmi place că-ţi susţii echipa favorită necondiţionat. Nu-mi place că eşti microbist fanatic. Performanţe în cupele europene au avut multe echipe din Liga 1, nu doar Oţelul.