Daca tu zici parerea ta totusi se pare ca nu doar eu sunt de parerea asta: "Culturistii sunt faimosi pentru dragoastea lor fata de proteine. Din perspectiva unui culturist, muschii sunt proteine, asa ca asociaza consumul mare de proteine prin dieta cu masa musculara mai mare. Devorarea unei duzine de albusuri de oua nu este ceva neobisnuit pentru un culturist amator sau profesionist; asa ca haideti sa lamurim lucrurile in ceea ce priveste una din cele mai bune surse de proteine: albusurile de oua.
Care este "beneficiul proteic" al albusurilor de oua?
Proteina provenita din albusurile de oua este cea mai pura forma de proteina cunoscuta de om. 220 de grame de albusuri ofera 26 de grame de proteine, 2 grame de carbohidrati si nicio grasime sau colesterol. Proteina din oua este de o calitate superioara fata de cea din carne sau peste. Este 100% biodisponibila, ceea ce inseamna ca niciun gram de aminoacizi nu este risipit. Nicio pudra proteica nu poate sustine asta! Alte surse de proteine, fie alimente sau suplimente, trebuie sa fie intai descompuse de corp pentru a puteai fi absorbite.
Un alt argument in favoarea albusurilor de oua este ca sursele recomandate de nutrineti sunt cele naturale, nu suplimentele"
Sunt destul de sigur ca cei mai multi consumatori folosesc doar albusul de ou atunci cand consuma oul crud. Eu personal fac asa: iau 2 banane, 3 albusuri de oua si aproximativ 500 ml lapte ( sincer nici eu nu stiu, folosesc un shake) si le amestec si obtin un shake natural fara prafuri
cosss întreabă: