Galbenusul are mai multe proteine decat albusul. si pe langa asta, mai are vitamine, minerale, fier, zinc.
mai documenteaza-te si tu, cand vrei "cat mai multe" proteine de obicei adaugi ceva, nu scoti
Teoretic nu.
Arunca o privire si aici:
http://bucatarialuipaul.wordpress.com/......imentelor/
Prin parajire sau fierbere se modifica doar compozitia chimica acum nu cred ca se modifica si cantitatea de proteine.
Dar daca vrei cat mai multe proteine poti manca doar albusul de la ou. Acesta are cele mai multe proteine, galbenusul "te ajuta" doar sa pui putina grasime.
Indicat este sa il mananci fiert, se asimileaza mai bine; in niciun caz crud, te poti imbolnavi.
Galbenusul are mai multe proteine decat albusul. si pe langa asta, mai are vitamine, minerale, fier, zinc.
mai documenteaza-te si tu, cand vrei "cat mai multe" proteine de obicei adaugi ceva, nu scoti