| AnaMaarriiaa a întrebat:

Pancake-urile făcute doar din banane și ou îngrașă?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca ingrasa!

| Cosmin86 a răspuns:

NIMIC nu ingrasa, nici macar kfc si shaorma, cat timp esti in deficit caloric la sfarsitul zilei.

| Paula2018 a răspuns:

Ingrasa, dar incearca sa iti calculezi oarecum caloriile din ziua respectiva, mananca o bucata de pofta si nu se sfarseste lumea.

| AnaMaarriiaa explică (pentru Paula2018):

Țin sa menționez ca sunt făcute doar cu ou, banane și scorțișoara. Unt decât foarte puțin. De aceea nu știam dacă îngrașă

| Paula2018 a răspuns (pentru AnaMaarriiaa):

Depinde foarte mult de cantitate. Nu e acelasi lucru daca mananci 1-2 bucati sau 20. Mananca linistita, nu cred ca te afecteaza foarte mult daca sustii ca le faci doar cu ingredientele de mai sus.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Paula2018):

Pot sa mananci si alea + KFC si tot sa slabesc. Eu am slabit 18 kg mancand KFC si MC si alte porcarii, DAR fiind in deficit caloric zilnic (+antrenament).

Mai documentati-va... AnaMaaaria e clar o dusa care o sa devina o schiloada fara forme, la ce intrebari pune.

| Paula2018 a răspuns (pentru Cosmin86):

Eu am specificat mai sus ca e important cate calorii mananci in ziua respectiva. Acuma na, fiecare cu poftele lui. Dar nu sunt pe principiul ca se sfarseste lumea ca iti faci si tu din cand in cand cate o pofta culinara.

Întrebări similare