Chelsea a fost singura echipa pe care am vazut-o pe teren.
Analiza meci tur: meci anost, fara ocazii in care nici Steaua, nici Chelsea nu a jucat bine, insa dupa un penalty usor acordat(in Anglia probabil nu se acorda), Raul Rusescu da un gol
Meci retur : prima repriza-Chelsea este echipa mai buna care are posesia si calitatea jocului motiv pentru care si marcheaza primul gol(nu pot sa uit de Hazard care printr-un dribling a facut 3 stelisti deodata), insa datorita norocului, dupa o confuzie in careu, Chiriches se trezeste cu mingea l apicioar si baga spitul : 1-1
Repriza a doua: TIKI -TAKA BARCELONA
Atacuri initiate Chelsea :peste 130
Atacuri initiate Steaua:sub 50
Cei mai bun jucatori de pe teren:Hazard, Mata, Ramires si Oscar
Schimbari fata de tur ispirate a lui Benitez: Ramires in locul lui Lampard(s-a vazut diferenta); A.Cole in locul lui Bertrand(S-a vazut diferenta, caci de multe ori Cole l-a mancat cu tot cu pene pe A. Popa); Mata in locul lui Benayun si Azpilicueta in locul lui ivanovici.
Jucatori care aufacut umbra terenului:Tanase, Rusescu, Latovlevici(care a jucat foarte prost)
Reghecampf recunoaste: Chelsea a fost mai buna si a meritat victoria.
Steaua a jucat suuuuuupeerr, tinand cont de nivelul campionatului nostru. Nu este o intamplare ca cele mai bune echipe din europa (ca si cei mai buni jucatori) vin din campionate foarte puternice. Vor pleca si de la Steaua vreo 3 jucatori + antrenorul pe bani fooooarte multi. Merita si ii felicit! Toata echipa s-a prezentat de nota 10. Bravo lor!
Eu ca suporter stelist ma mist nedreptatit fata de arbitru muscam din el daca eram pe teren ce daca chelsy a fost campioana europei au jucat cu morcovul dar asa se antampla cand esti defavorizat si altceva pacat ca hitler nu ia ras pe polonezi de pe fata pamantultui din partea mea multe lumanari pnt dusmani
Dezamagiti, cu putin noroc eram in sferturi. Dar consider ca a fost o greseala ca "dodel" a facut umbra terenului atata timp degeaba. Trebuia sa nu il bage deloc, sau cel putin la inceputul reprizei 2 sa il schimbe. Asta e, eu sunt stelist, dar consider ca i-a fost data o palma lui Becali, "pai daca marcam o data suntem calificati ca Chelsea nu poate niciodata sa ne dea 3 goluri". Se pare ca a putut, putea si la penalty, dar daca aveam 2 atacanti de valoare cu tactica si viteza, acum eram in sferturi.
Wow.Ma crezi ca te stimez?)Jur! Pentru ca tii cu Otelul dar nu te sfiesti sa lauzi stelistii! Mi se par niste ipocriti cei care tin cu Rapid, Dinamo etc si in seara aceasta au tinut cu Chelsea, doar ca sa nu tina cu Steaua! Mi se pare o PROSTIE! Frate, ok esti fan.Dar lasi deoparte marea mandrie si tii in primul rand cu ROMANIA.Sa fim si noi vazuti mai altfel,nu numai ca niste tigani hoti. Pentru ca automat, orice echipa ar fi ajuns acolo, lumea nu vedea numai STEAUA, vedea ROMANIA, vedea ca suntem si noi buni.Dar in fine..fiecare cu felul lui de-a fi, te apreciez ca esti fan al altei echipe, dar esti corect! Bravo!
Steaua pana la moarte.
Ba a fost ok meciu.
dar am observat ca in jumatatea de teren a stelei era ud si se vedea noroi pe jucatorii care au cazut acolo. au fost rai astia i-au trezit pe stelisti la 2 dimineata cu o alarma falsa cica?