| uNKN0Wn a întrebat:

Parerea voastra: FARA INJURATURI!
Despre Real Madrid si Barcelona.
Mie mi s-a parut ca Barca era buna la inceput dar acum cand ma uit la un meci de al Barcei imi vine sa dorm.
In meciul cu Real parca Barca avea doar posesie dar Real juca fotbal.
Parerea mea Real o va intrece pe Barca iar multi fani vor deveni,, plictisiti,, de Barcelona.

big grin

6 răspunsuri:
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Eu tot cred ca barcelona joaca mai bine acel tiki-taka distruge orice defensiva, barcelona are mijlocul mai bun decat real

| Intruder19 a răspuns:

Barcelona joaca mai calm prin jocul de pase numit tiki-taka pe cand Real Madrid joaca un fotbal mai rapid, mai agresiv.

| mada1 a răspuns:

Deci.eu cred ca barcelona joaca mai bine cand au un om in plus laughing scuze dar nu ma puteam abtine.barcelona joaca bine.dar ei joaca bine atunci cand sunt la " adapostul" unui rezultat.sau cand au un om in plus cum am zis mai sus laughing de exemplu.meciul din campionat. real trebuia sa invinga.iar barca ii astepta sa-i atace.si pana la urma le-a dat gol. laughing in cupa cand a trebuit si barca sa atace.au fost invinsi.eu cred ca cele 2 echipe sunt la egal.real avand un joc mai rapid. cred ca joaca cel mai bine pe contraatac.

| TheHunter38 a răspuns:

Barcelona n-are rivala, real madrid e o echipa buna, dar nu i poate face fata.CAt despre jocul echipelor Real e mai dinamic joaca mai spectaculos (cum le place fanilor) pe cand Barca joaca linisti prin multe pase, nu intra direct in atac, se joaca cu adversarii.

| Gabi1 a răspuns:

Eu sunt de parere ca Barcelona si Real joaca la fel. De exemplu, Messi e cu 7 goluri in spatele lui Ronaldo in clasamentul golgheterilor. Daca Real va investi in jucatori tineri cum o face Barcelona peste 2-3 ani va ajunge iar cea mai buna echipa din lume. Realului ii trebuie jucatori tineri ca Busquets nu ca Fernando Gago.

| robertdark007 a răspuns:

Pai eu nu cred ca se va intampla ce ai zis tu pentru ca real madrid nu are jucatorii destul de talentati pentru a intrece o echipa ca barca