Eu cred ca o sa castige Bayern, m-a impresionat in meciurile cu Barcelona si Lyon.
Bayern mai ce ai, aveam pretentii de la tine. Nu au sanse cu bayern, e anul lor.am spus de ca inceput ca bayern va vastiga trofeul.
Si editia viitoare o sa fie o echipa de speriat, ajunge in finala sigur!
Nici un fotbalist nu il va inlocui pe, the king never. Hazard nu sa integrat bine la echipa, nici nu cred ca o va face! Nu trebuiau vanduti : intergalacticul neegalabilul ronaldo, mesut özil, si fotbalistul ce joaca la psg nu mai stiu cum il chema. Greselile in viata se platesc uneori foarte scump si de iremediat
Pa si pusi madrilena mea :*
Eu zic ca o sa se distreze Neymar si Mbappe cu apararea alora. Dau sanse mai multe PSG-ului pentru ca n-a castigat niciodata UCL si jucatorii doresc foarte mult sa obtina trofeul, o sa dea totul pe teren.
2-8, 2-8, proba de microfon, bwhahahaha
Du-te dracu cu gura ta spurcata
Cum ba sa iei 8-2? Sunteti rasii planetei, aroganta de barcelonist sa nu mai prind pe aici!
Si voi ati fost rasii planetei, cum naiba sa va elimine Olympiakos, de erați în locul lui Barca ati fi luat dublu de la Bayern.
Irelevanta comparatie, tu compari o infrangere la 1 gol diferenta cu una in care iti iei 8 goluri? Varzelona e obisnuita cu umilinte in ultimii ani.
2013: 0-7 cu Bayern
2017: PSG 4-0, Juve 3-0
2018: Roma 3-0
2019: Liverpool 4-0
2020: Bayern 8-2
Asa ca ciocul mic si joc de glenze, va meritati soarta la cat ati furat, umilintele astea se numesc karma, va intoarceti in mediocritate
Alupigus
Ba fraiere, ai uitat cum in 2017 Barca i-a umilit in retur cu 6-1 pe PSG.
Cea mai mare hotie din istoria fotbalului, depaseste lejer si meciul Chelsea-Barca din 2009.
Esti un prost
Intr-o finală, șansele sunt 50%-50%. Chiar nu este deloc ușor să ajungi acolo.
Sunt doi giganți, cu jucători incredibili! Sunt două echipe care nu înșeală fotbalul.
Totuși, cred că Bayern dă senzația de favorită. Iar asta vine duoă ce
PSG-ul s-a chinuit cu Atalanta, care, ce e drept, se apără exemplar, in timp ce Bayern a dat 11 goluri in doua meciuri!
Să nu uităm că Bayern a câștigat toate meciurile UCL din acest sezon.
Se anunță o nebunie de finală!