| aXy99 a întrebat:

Pe 1 iunie ma voi apuca de o o scurta dieta hipocalorica ce se va intinde pe intreaga luna iunie. Pana atunci voi fi in surplus caloric. Vreau sa iau creatina acum, dar nu as vrea sa renunt la ea in mijlocul dietei pentru ca ar da numerele peste cap. Ce sa fac? Sa iau creatina si in timpul dietei hipocalorice sau sa o iau dupa ce termin dieta?

Răspuns Câştigător
| BuLaNNNeL a răspuns:

Nu ai in plan sa concurezi, nu? Continua cu ea. Depinde si ce așteptări ai de la ea. E de ajuns sa te simti mai "eficient" la antrenament.

5 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Păi ce treaba are una cu alta? Ce faci cu 1 luna de surplus caloric? Baga 1 an, 2.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Scuze, am citit eu gresit. Va fi doar retinere de apa din cauza creatinei.

| aXy99 explică (pentru BuLaNNNeL):

Stiu, dar daca renunt in timpul dietei posibil sa pierd cateva sute de grame si nu vreau sa ma incurc. Nu prea a avut efecte sesizabile creatina asupra mea, dar zic sa ii mai dau o sansa. Sa o iau acum si sa continui cu ea inca 2 luni (deci si in timpul dietei) sau sa o iau dupa ce termin dieta?

| aXy99 explică (pentru BuLaNNNeL):

Nu, nu am de gand sa concurez. Mersi de sfat, voi incepe sa iau, sa speram ca vor fi vizibila efectele happy

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru aXy99):

Nu ai in plan sa concurezi, nu? Continua cu ea. Depinde si ce așteptări ai de la ea. E de ajuns sa te simti mai "eficient" la antrenament.

| Intrainforma a răspuns:

Creatina este un aminoacid produs in mod natural de catre rinichi si daca te antrenezi serios si respecti dozele recomandate nu are ce rau sa ti faca happy