anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe ce suma a venit Gareth Bale de la Tottenham la Real? Si ce salariu are?
Pe ce suma a venit Ronaldo de la M. United la Reala? Si ce salariu are?
Pe ce suma a venit Chiriches de la Steaua la Tottenham? Si ce salariu are?
Care-i cel mai bine platit fotbalist din lume? Dar cel mais cump transfer?
Daca ati avea propria echipa de fotabl si ati putea lua orice jucator din lume care ar fi acela?

3 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Bale a venit la Real pentru 91 milioane de euro.
Salariul sau este de aproximativ 10 milioane de euro.
Cristiano Ronaldo a venit la Real pentru 94 milioane de euro.
Chiriches la Tottenham pentru 9.5 milioane de euro. Salariu de 1, 2 milioane de euro (din cate am auzit inainte de a se transfera)
Cel mai bine platit este CR7 (17 milioane de euro). Cel mai scump transfer este tot al sau (94 milioane).
Evident l-as luat tot pe Ronaldo, dar hai sa-ti fac si eu un prim 11 preferat al meu, asa cum a facut si Adrian43:
Petr Cech, Dani Alves, Thiago Silva, Nemanja Vidic, Jordi Alba, Arjen Robben, Andres Iniesta, Marek Hamsik, Frank Ribery, atac: Messi si Ronaldo (chiar daca nu sunt 100% atacanti), dar daca nu ar fi acestia doi: Zlatan, Cavani, van Persie...

| JackDanielTime a răspuns:

Bale a venit la Real Madrid pe 91 mil euro(salariu de 6 sau 7 mil euro pe an)
Cristiano Ronaldo a venit pe suma de 94 miioane de euro
Chiriches a venit pe 8, 5 mil euro(salariu de 1, 2 mil euro pe an)
cel mai bine platit fotbalist stiam ca este Samuel Eto'o cu 20 mil euro pe an dar acum ca s-a transferat cred ca este Cristiano Ronaldo cu 17 mil euro pe sezon
Si l-as lua pe Cristiano Ronaldo

| Adrian43 a răspuns:

1 Gareth Bale a venit la Real pe 90 si cv de lire streline care inseamna cam 105 milioane de euro. Salariul in jur de 10 milioane.
2 Ronaldo a mers la real pe 94 de milioane de euro. Salariul cam 17 milioane de euro.
3 Chiriches a mers la Tottenham pe 9, 5 milionane de euro si salariul 1, 2 milioane.
4 Cel mai bine platit fotbalist din lume a fost etoo dar acum cred ca este C.Ronaldo cu tot cu reclame face in jur de 40 de milioane pe an.
5 Daca as avea propria echipa de fotbal as vrea formatia asta :
Neur
D.Alves T.Silva Ramos Alaba
Xavi Schwensteiger
Bale Gotze Ronaldo
Messi

BAFTA. Funda!winking