Bale a venit la Real pentru 91 milioane de euro.
Salariul sau este de aproximativ 10 milioane de euro.
Cristiano Ronaldo a venit la Real pentru 94 milioane de euro.
Chiriches la Tottenham pentru 9.5 milioane de euro. Salariu de 1, 2 milioane de euro (din cate am auzit inainte de a se transfera)
Cel mai bine platit este CR7 (17 milioane de euro). Cel mai scump transfer este tot al sau (94 milioane).
Evident l-as luat tot pe Ronaldo, dar hai sa-ti fac si eu un prim 11 preferat al meu, asa cum a facut si Adrian43:
Petr Cech, Dani Alves, Thiago Silva, Nemanja Vidic, Jordi Alba, Arjen Robben, Andres Iniesta, Marek Hamsik, Frank Ribery, atac: Messi si Ronaldo (chiar daca nu sunt 100% atacanti), dar daca nu ar fi acestia doi: Zlatan, Cavani, van Persie...
Bale a venit la Real Madrid pe 91 mil euro(salariu de 6 sau 7 mil euro pe an)
Cristiano Ronaldo a venit pe suma de 94 miioane de euro
Chiriches a venit pe 8, 5 mil euro(salariu de 1, 2 mil euro pe an)
cel mai bine platit fotbalist stiam ca este Samuel Eto'o cu 20 mil euro pe an dar acum ca s-a transferat cred ca este Cristiano Ronaldo cu 17 mil euro pe sezon
Si l-as lua pe Cristiano Ronaldo
1 Gareth Bale a venit la Real pe 90 si cv de lire streline care inseamna cam 105 milioane de euro. Salariul in jur de 10 milioane.
2 Ronaldo a mers la real pe 94 de milioane de euro. Salariul cam 17 milioane de euro.
3 Chiriches a mers la Tottenham pe 9, 5 milionane de euro si salariul 1, 2 milioane.
4 Cel mai bine platit fotbalist din lume a fost etoo dar acum cred ca este C.Ronaldo cu tot cu reclame face in jur de 40 de milioane pe an.
5 Daca as avea propria echipa de fotbal as vrea formatia asta :
Neur
D.Alves T.Silva Ramos Alaba
Xavi Schwensteiger
Bale Gotze Ronaldo
Messi
BAFTA. Funda!