| ReddY25 a întrebat:

Pe cine vedeti favoriti la castigarea UCL?
Eu merg pe Liverpool

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

E foarte greu de zis de acum cine va castiga UCL, se pot intampla multe lucruri la echipele de top precum antrenori demisi, scaderea formei echipei, accidentari. Liverpool in acest moment are o forma fluctuanta, nu mai e echipa constanta de acum 2-3-4 sezoane cand castiga campionatul si UCL dar desigur ca se afla printre favorite.
City cu Haaland arata bestial, Haaland poate reprezenta un factor important pentru castigarea trofeului daca va continua sa dea randament, PSG arata si ea foarte bine dar la ei problema e vestiarul si vedetismele, Bayern momentan e intr-o mica criza dar isi vor reveni bavarezii, mai e Realul care a castigat cum a castigat sezonul trecut dintr-un bulan chior, insa e de partea lor experienta + ca au facut transferuri foarte bune la mijloc acolo unde trebuiau neaparat aduse intariri dupa plecarea lui Casemiro, iar cu Kroos si Modric nu mai poti duce un sezon pana la capat fiind destul de batranei. Nu exista o favorita certa, trofeul asta il castiga echipa care e in forma din primavara, practic poti sa faci 3 meciuri bune si ai luat trofeul cum s-a mai intamplat.

6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Eu merg pe mâna celor de la Dinamo București!
De douăzeci de ani se pregătesc pentru Șampion Lig!

| Sn4k3 a răspuns:

City sau Real as zice, sper ca Barca big grin.

| LordCristobal a răspuns:

Eu zic că City care e o echipa dotată foarte bine in toate compartimentele și cu un Haland în forma mare.
Alte echipe cu șanse ar mai fi:Real, Barca, PSG sau Bayern.
Iar finala presimt că o să fie între City și Barcelona unde Guardiola o să își învingă fosta echipă.
Deși sun fan Liverpool sezonul asta nu cred că Liverpool o să facă un sezon strălucit mai ales că Nunez nu s-a acomodat încă in echipa.
Legat de Liga Campionot cred că Sporting Lisabona o să fie surpriza acestei ediții, îi văd ajungând în sferturi eliminand o echipa mare in optimi.

| vodami92 a răspuns:

Liverpool ar trebui! da e greu! nu stiu sa vedem!

| DaFrateEuSunt a răspuns:

City

Răspuns utilizator avertizat